Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a lányosabb, hosszú hajú, stb. fiúk jönnek be?
Tehát mindenképp hosszú haja kell hogy legyen, de ne azért mert rocker hanem amúgy.. Vagy minimum az a kpop-os fufrus haj.. gyűlölöm ha be van állítva vagy fel van nyírva.. Az is tetszik ha egy fiú sminkeli magát. Szóval kb azok a fiúk tetszenek, akik másoknak "melegesek".. Nagy részben tényleg azok, de ha lenne olyan csodám hogy valamelyik nem az fognám és elrabolnám... Öltözködésben mindegy milyen csak ne legyen az a tipic tömeg gyerek. Amúgy lányoknál meg a rövid hajú, fiús lányok jönnek be. Lehet az anime meg a kpop közre játszik ^^'
köszi a válaszokat :3
*hajat
Olyan nincs, hogy haj-t illetve van, de az egybe írandó és mást jelent. Pl. (be)hajtja a lapot.
Ha már oltogatni akarsz másokat rendesen tedd.. ;)
Nem jöhet be mindenki mindenkinek. :)
Ez olyan dolog, hogy a sminket én még lányokon sem szeretem, csak a termsézetest, van aki mint ahogy te si irod a sminket kedveli.
Amúgy érdekes, én egyáltalán nem sminkelem magam, a számra szoktam csak rakni kis színezőt, azt is csak a belsejére (hogy olyan ázsai szám legyen xd) de az is tök természetesen néz ki..
Viszont egyes fiúknak tök jól áll szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!