Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon ronda fiú vagyok, mit tegyek?
Utálom hogy habár több mint két éve folyamatosan próbálkozom, sose jön össze a nőkbél mert ronda vagyok. Hogy a genetikai betegségem miatt eddzéssel se kompenzálhatom a ronda fejem, mert nem tudok hízni, a szervezetem nem bírja feldolgozni az ételt. Hogy ilyennek kell maradnom emiatt egész életemre. Utálom hogy olyan miatt nen fog soha senki szeretni amiről sajnos nem tehetek. Nem tudom mit csináljak, úgy érzem csak biológiai selejt vagyok.
19f
Minden relatív,lehet,hogy te is helyes vagy.És nem győzzük hangsúlyozni,a belső is nagyon fontos. Küldhetsz képet privátba,ha gondolod! :)
17/L /tapasztalatok alapján elég ronda/
Isten őrizz hogy itt én képet küldjek a pofámról :D
És ha helyes lennék nem küldene el két-három éve minden nő folyamatosan a fenébe hogy nem jövök be neki
Lehet, hogy mégsem vagy annyira csúnya, mint gondolod, ki tudja.
Mindenesetre mindenkinek megvan a saját problémája az életben, én tavaly három hetet voltam kórházban, mert a depresszió eluralkodott rajtam és 59 kilóra fogytam (15 éves, ~180 centi magas fiúként). Nem volt egy leányálom, de elviseltem. Ezt csak azért írtam, hogy tudd, mindenkinek vannak problémái.
Bizonyára majd találsz valakit, ne add fel! Koncentrálj más dolgokra, tanulásra, sportra, hobbikra.
Remélem segítettem.
16/F
5-ös vagyok. Tudnád, hány elutasításom volt. 10 és 20 közöttre tehető, de lehet, hogy volt több is. (Könnyen megtetszenek más emberek :D)
Állítólag helyes és jófej srác vagyok, mégis 0%-os arányúak a próbálkozásaim. Eddig.
Az az egy lány, aki nálam próbálkozott meg nekem nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!