Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vastag a combom, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vastag a combom, ez taszító a fiúknak?

Figyelt kérdés

Vizilabdazo lany vagyok, és hát nem vagyok tul vekony... a hasamon csak egy pici felesleg van, de a combom nagyon vastag.

Izmos is, de sok felesleg van rajta... a legvastagabb részen 78cm.

Fiuk, nagyon zavaró ez számotokra?

2017. aug. 16. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy kb Te lehetsz külsőre az ideálom !

Ha még főzni is tudnál, elvennélek feleségül ! (Y)

2017. aug. 17. 05:21
 12/22 anonim ***** válasza:
A karod milyen vastag? Nekem amúgy tetszenek a nagy combok.
2017. aug. 17. 07:15
 13/22 A kérdező kommentje:
koszi hogy ilyeneket irtok, de nem hiszem hogy ez bárkinek az ideálja lenne, vagy bejönne neki :/
2017. aug. 17. 09:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát küldj képet akkor, akár privátban is, és megmondom a véleményem
2017. aug. 17. 11:13
 15/22 anonim válasza:

1. csonttal a kutyák játszanak. Az a comb amin ép hogy van valami nem szexi.

2. izomtól vastagodik, eleve a comb.

3. A izmos testépítő nők lábaiért is óda vannak az emberek. Azok is vastagok erősek és jól állnak.A te sportod meg pont olyan ahol nem rát ha eme végtagon van valami, szerintem.

4. pár kép a vastag izmos de nem kiszálkásított női lábakról : [link] , [link] [link]

[link]

[link]

szerintem, hogy ilyen lábad van az előny, és a férfiak nem hogy undorodnának tőle, de egyenesen rád tapadnának miatta. Vastag nő comb mindig is a női idomokhoz tartozott. De ha küldesz privátba képet többet tudok mondani.

2017. aug. 17. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:
A felesleget le lehet dolgozni, ha zavar. Az izmos meg nem baj. Kell az erő ehhez a sporthoz. :)
2017. aug. 17. 18:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha egy lánynak vastagok a combjai.
2017. aug. 18. 16:11
 18/22 anonim ***** válasza:

"koszi hogy ilyeneket irtok, de nem hiszem hogy ez bárkinek az ideálja lenne, vagy bejönne neki :/"

Minek kérdezed meg hogy bejön-e, ha utána nem is veszed figyelembe amit mondunk?

A vastag comb sokkal vonzóbb, mint a vékony, ezt már sok válaszomba bele is írtam.

Viszont ha extrém vastag, mint amit itt küldtek képeket, az már nem túl jó.

Képet viszont nem fogsz küldeni, szóval senki nem tudja megmondani hogy a te comb méreted vonzó e vagy sem.

Szóval az egész kérdésednek nem volt semmi értelme, mert se a választ nem veszed figyelembe, és képet sem mutatsz.

2017. szept. 3. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Igazából nehéz kép nélkül vélemenyt mondani, de nem hiszem hogy taszító lenne számukra. Szerintem a fiúknak kifejezetten bejön ha van mit fogni a lányon (ezt bizonyítja a pasim is aki átlagos testalkatom ellenére is folyton hízlalni akar)

17/l

2017. szept. 3. 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolod küldhetsz privát üzenetben képet ha szeretnél mert így egy kicsit nehez megmondani. De engem egyáltalán nem zavar sőt szeretem ha egy lány egy kicsit "teltebb"

2017. okt. 5. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!