Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Picit bizonytalan vagyok, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit bizonytalan vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy suliba járunk és tetszik meg minden,a szokásos téma.Belájkoltam pár képét instán,ő is visszalájkolt nekem ugyanannyit.Szerintetek írjak rá,tetszem neki én is?
2017. aug. 12. 08:48
 1/3 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudod meg ha ráírsz és jó esetben visszaír és elkezdtek beszélgetni! :)
2017. aug. 12. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit veszíthetsz, maximum elutasít, na bumm. De jobb ötletnek tartom ha személyesen szólitod le, azt majd alakul valami. Ezek a likeolások az ég világon semmit nem jelentenek
2017. aug. 12. 08:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát oké,de inkább a ráírás marad,nem sokszor láttam eddig,főleg így nyáron :D
2017. aug. 12. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!