Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti miről beszélnétek? Még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miről beszélnétek? Még bizonytalan

Figyelt kérdés
Ti miről beszélnétek egy olyan csajjal akivel szinte mindenről beszéltetek?kb 1 hete "ismerkedtünk" meg ez elött nem ismertük egymást. Szinte minden nap dumálunk ha találkozunk de ma már nem tudtunk annyira jól beszélni..kicsit hülyén is éreztem magamat:Dface jól beszélgetünk e miatt el is fogy a téma.Az igazság az hogy a csaj még kicsit vissza huzodo,bizonytalan még szerintem.Nem egy nagy dumás.Félénk tipusu azt már észre vettem.Ti miről dumálnátok?
2016. dec. 13. 15:29
 1/1 anonim válasza:
Mindenképp kezd azzal hogy milyen napja volt mert azzal is telik a beszélgetés és jól is esik neki. Igazából bármit feldobhatsz témának amiből újabb es újabb téma lesz, de ezzel szerintem nem lesz gondotok ha már igy beszélgettetek. Nálam ugyanez volt és azt hittem nem lesz majd témánk, de végül lett anélkül hogy észre vettük volna:)
2016. dec. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!