Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, majd utána is nézek. A lényeg, hogy szeretnék új embereket megismerni, de hol tehetném ezt meg? Bizonyos ok miatt, elég sokat kell itthon, a 4 fal között töltenem, de utána meg fogalmam sincs hova mehetnék. Járok edzésre, de egy 8 fős csoportba, ahol nem túl sok esély van ismerkedésre(csak lányok, lányos sport). Ötletek? 16/L

2017. aug. 12. 01:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Mi általában kijárunk esténként a margitszigeti romokhoz zenét hallgatni stb... Igaz nem nagyon szoktam csajozni. Amőgy ha kimész este 11fele a deákra nincs az az isten hogy ne ismerkednél meg pár emberrel. Rengeteg lehetőség van. Mi a hobbid pl? Ott is tudsz... 15/F
2017. aug. 12. 02:07
 2/13 StayAwake...Forever ***** válasza:
54%
Suli, diákmeló, kirándulás, hobbi terén, sportolás (edzés közben), amúgy bárhol lehet, nincs rá törvény, ahol neked jól esik, de ha minden kötél szakad, akkor az internet csodás világán megtalálod életed párját, akit neked regisztrált valami hülye gyerek.
2017. aug. 12. 02:17
 3/13 StayAwake...Forever ***** válasza:
100%
Amúgy aludni mikor fogsz? Ennyire meleg azért nincs.
2017. aug. 12. 02:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Írj, szívesen megismernélek. :)

17F

2017. aug. 12. 07:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél írhatsz 18/F
2017. aug. 12. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Szóval bizonyos ok végett othon kell maradnod.. hát akkor fb,badoo,esetleg itt gyk-n. Amúgy meg csak 16 vagy.. időd még bőven van ismerkedni mint a tenger... Az ismerkedés nem verseny,nem idő kérdése.. még azt hozzá teszem hogy könnyű ismerkedni, viszont Őszinte barátokat találni nehezebb..
2017. aug. 12. 10:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, délelőtt itthon kell lennem, délután mehetek el itthonról, ha akarok.
2017. aug. 12. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

17/F

Nekem is írhatsz ha gondolod. Nekem a gondom, hogy nincs túl sok időm ezen a nyáron eljárni ismerkedni új emberekkel. (a sport, a jogsi, stb.-k miatt)

Ezért a neten csinálom.

2017. aug. 12. 12:44
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem is írhatsz ha gondolod :D 16/F
2017. aug. 12. 15:21
 10/13 anonim válasza:
100%
Látod, csak ide beirtál és máris ezer a jelentkező. Kb. millió ismerkedési oldal van. És csak rajtad múlik, mikor, hol, kivel talizol. Hölgyeknek némi odafigyelést ajánlok, mert sok a perverz, mocskos állat. Erre az esetre ajánlok kisebb bicskát, esetleg fa-testápolót, de lehet fémből is kapni.
2017. aug. 13. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!