Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek Mondoconon?
Tudom, volt már pár ilyen kérdés de nah c:
Annyira nem tudom mit kezdjek magammal, Mondocont látom az egyetlen lehetőségnek jelenleg... Én szívesen ismerkednék akárkivel, panszexuálisnak vallom magam.. Idén free hug-ozni fogok, talán ez segíthet.. Esetleg más ötletek? c:
Kökönöm előre a válaszokat :3
Hát ha egyedül mész akkor akár a bejáratnál menj oda szimpatikus emberekhez vagy éppen társasághoz és kérdezd meg hogy miért pont azt a jelmezt választotta,stb... Aztán megkérdezed hogy velük tarthatnál-e mert egyedül vagy.
Társaságban csak odamentek emberekhez és leszólítod őket hogy pl tetszik a jelemze vagy ilyesmi és elbeszélgettek kicsit és megismeritek egymást.
Jó lenne tudni, hogy lány/fiú vagy. Illetve a kinézeted is fontos. Ha nagyon ronda vagy, akkor tudd, hogy mi a te kategóriád, de ha van önbizalmad, akkor mehetsz felé is :)
Menj oda emberekhez beszélgetni, kérj segítséget tőlük még ha tudod is a választ stb.
pfu.. jó, megteszek mindent, megpróbálok kilépni a konfort zónámból.. mivel ugye conon közvetlennek kéne lenni xd
csak most is megpróbálok úgy felöltözni hogy inkább hozzám jöjjenek oda (nem cosplay csak feltűnő leszek)
jah lány vagyok xd nem vagyok csúnya amúgy, bár mindig csak lecukiznak, meg hogy aranyos vagyok.. de hát ez vagyok én :D
ez a segítség kérős jó ötlet amúgy.. pl: szia, ne haragudj.. merre van a D épület?
Nem tudom az Őszi Con-on is lesz-e erre lehetőség, de nekem pl a LoL nagyszínpadon sikerült összeismerkednem 2 lánnyal is a szabad játékok alatt.
Meg ugye a free hug táblát nem csak nálad lehet értelmezni... Egyik "ismerősöm" is csak úgy random lerohant minden második free hugos embert :D
Amúgy ha a következőre is mész én szívesen társulok melléd free hug táblával :P 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!