Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egyszerűen nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen nem kellek neki?

Figyelt kérdés
Fő problémám: azt sem tudja ki vagyok! Vsn egy srác, aki most 19 éves, én 16. Nekem nagyon tetszik,bekövettem Instán, Snapchaten bejelölte barátnőm a telefonomról. Küldött is képet én vissza másnap persze csak az arcról. Aztán erre kitette a MyStoryba az Insta oldalát.. helyi fesztiválokon mindig néztük stb.. egyszer részegen(!) Odajött és útbaigazítást kért tőlünk, de telefonált és arrébb is kellett mennie..aztán már ott tart a dolog, hogy a mystorymat sem nézi meg. Nem tudom elfelejteni, azt sem, hogy elkellene-e. Szerintetek mit tegyek vagy hogy szálljak le a témáról? Bocsánat a hosszúságért, csak nek tudtam rövidebben.

2017. aug. 2. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem volt hosszú.

Szerintem vagy próbálj meg vele beszélni virtuálisan vagy hanyagold és keress mást:)

2017. aug. 2. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól, mert valaki az internetes bejegyzésedet nézegeti és útba igazítást kér, még nem jelenti azt, hogy akar valamit.

Arról nem is beszélve, hogy a leírás alapján ennél több nem is történt köztetek. Azt sem tartom kizártnak, hogy amúgy tudja egyáltalán, hogy ki vagy. Ezt meg te is írtad. Mert azt, hogy küldtetek egymásnak szelfit, lehet rajtad kívül még 5 másik lánytól is kért.

Láthatóan hidegen hagyod őt, szóval nem is értem miért akarnák futni utána.

Max annyit megtehetsz az ügyben, hogy ráírsz és megpróbálod kipuhatolózni tőle, hogy ő mit gondol rólad vagy esetleg van-e jövője a kapcsolatotoknak.

Ebből a sztoriból látszik, hogy nem az interneten kell valakibe belebolondulni, hanem meg kell ismerni őt normálisan.

2017. aug. 2. 02:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem valahogy le kellene mondanom az ügyről. Köszönöm a válaszokat!:)
2017. aug. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!