Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a lányoknak a göndör hajjal és, hogy nem vagyok izmos alkat?
Figyelt kérdés
Bárkit kérdezek meg undorító számukra a göndör haj és rondának is tartanak. Nem vagyok izmos alkat, de ha kell valamit emelni vagy bármi akkor meg tudom emelni simán. 1 kapcsolatom volt eddig és azóta semmi.2017. júl. 31. 11:22
21/23 A kérdező kommentje:
Hát igen. Pasik mennek a belsőleg üres, hetente pasit váltó csajokra a csajok meg mennek a magát semmire verő pasikra akik semmibe veszik őket. Én ezeknek pont az ellentéte vagyok és lehet ez a baj.Inkább visszahúzódó vagyok és nem érdekel kin milyen ruha van mert nem az a fontos. Csak a belső meg nagyon pici részben a külső(hosszú hak fétis ,nagyon szeretem piszkálni babrálni vele).
2017. aug. 1. 22:59
22/23 anonim válasza:
Nos, általánosságban valóban így van.
A rendes srácok meg nem mernek semmit kezdeményezni, mert látják, kikre van szükségük a lányoknak.
A rendes lányok pedig nem mernek jeleket adni, meg ilyenek, mert ők is látják, milyen lány kell a srácoknak, szóval úgy vannak vele, "áh úgysem én kellek neki".
Aztán ki tudja, lehet más meg úgy látja, hogy ez mind a szinglik véleménye csak....:'D
23/23 A kérdező kommentje:
+1 én is ilyen vagyok... Nem nagyon merek oda menni bárkihez is és megmondani neki. Párszor volt de pofára esés lett a vége.
2017. aug. 2. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!