Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mennyire számít az elálló fül?
Kicsit eláll a fülem, nem vészes, de azért számomra szembetűnő. Az eddigi barátnőimnek nem okozott gondot, mert hosszú hajam volt, és eltakarta, de most, hogy rövid picit zavar. Emellett egész sportos a kinézetem, és teszek is érte, szerintem viszonylag jóképű is vagyok, de ez a fül belekavar a külsőleges önbizalmamba.
Csak a külsőt nézzétek, ne írjátok, hogy a belső is számít, mert ez evidens nem ez a kérdés.
Köszönöm a válaszokat!
2-es: Igen, megfigyeltem egy-két dolgot. :) A rocker ismerőseim, meg akik imádták a hajam sokkal távolságtartóbbak lettek, mintha csak az lett volna érték bennem, ez szomorú. :D Emellett akik ezelőtt nem szerették a hosszú hajat, sokkal inkább írogatnak, és hívnak el helyekre, gondolom nem szívesen mutatkoztak volna velem akkor, vagy nem értem, elég gáz, hogy így szégyelli az ember az ismerőseit pár külső vonás miatt. :P
4-es: Pedig cuki a szeme, nem kompenzálja? :3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!