Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nézne hülyének?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nézne hülyének?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már jó ideje tetszik, viszont kb.2 hónapja nem is láttam. Előtte is csak köszönőviszonyban voltunk pár mondatot chateltem vele, közös hobbival kapcsolatban. Arra gondoltam, hogy megint írnék neki, mert képtelen vagyok kiverni a fejemből. Csak azt nem tudom milyen ürüggyel tudnék írni, van e értelme, vagy csak magamnak teszek vele rosszat? Meg lehet, hogy furánnak tűnne neki, nem tudom.

Mindketten 16 évesen vagyunk.

2017. júl. 27. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Persze, én is erre gondoltam, csak azért nem tűnne furának, ha egy általa alig ismert ember csak úgy ír neki?"

Mi? 😭

Nem tudom mit képzelsz!? 😂😂(nem bántás)

De szerinted mire találtak ki azt a fogalmat hogy "ismerkedés"? Sajnos nem állatok vagyunk "már" (mondjuk vannak barmok) igy szociálissak vagyunk tudtunk beszélni. Épp ezért van hogy ismerkedni kell! Ha testvéred van. Akkor azzal is meg kellet ismerkedned nem tudtál egyből mindent róla. Sőt talán a kötelék sem egyből lett meg!😂😂😂 Mit mondjak kell az ismeretlen! Ajánlok egy számot:

Super Stereo - Fedezd fel!

2017. júl. 30. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!