Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nézne hülyének?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nézne hülyének?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki már jó ideje tetszik, viszont kb.2 hónapja nem is láttam. Előtte is csak köszönőviszonyban voltunk pár mondatot chateltem vele, közös hobbival kapcsolatban. Arra gondoltam, hogy megint írnék neki, mert képtelen vagyok kiverni a fejemből. Csak azt nem tudom milyen ürüggyel tudnék írni, van e értelme, vagy csak magamnak teszek vele rosszat? Meg lehet, hogy furánnak tűnne neki, nem tudom.

Mindketten 16 évesen vagyunk.

2017. júl. 27. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem nézne hülyének, legrosszabb esetben ignorál.
2017. júl. 27. 22:15
 2/11 DollarDog ***** válasza:
100%

Na hát milyen ürüggyel...

Mondjuk kezd elöször egy szia mizuval!Beszélgessetek el majd ha oda juttok akkor találkozzatok majd ha nem tudod rávezetni hogy kell neked akkor mond ki nyiltan hogy mit érzel! A sorrendet tartsd be különben borul az egész!

2017. júl. 27. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mersz írni neki hogyan is akarsz tőle bármit is ? Egy stabil párkapcsolat alapja a beszéd.Szerintem abszolút mindegy milyen indokkal írsz rá ha érdekled visszaír, ha nem van még másik ezer fiú.Mondjuk kezdhetnéd azzal is hogy: "Szia rég nem beszéltünk bla bla bla.....van-e kedved itt és itt találkozni."
2017. júl. 27. 22:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Persze, én is erre gondoltam, csak azért nem tűnne furának, ha egy általa alig ismert ember csak úgy ír neki?
2017. júl. 27. 22:22
 5/11 DollarDog ***** válasza:
100%
Szerintem még örülne is hogy egy lánnyal beszélgethet :D legalábbis én örülnék ha valami csaj rám irna még ugy is ha alig ismerem
2017. júl. 27. 22:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát, elég népszerű, +sok lánybarátja is van, úgyhogy nem hiszem, hogy pont én hiányzok neki, bár örülnék ha így lenne
2017. júl. 27. 22:28
 7/11 DollarDog ***** válasza:

Biztosra veszem hogy örülne ha ráirnál :D

Semmi baj nem származhat abból ha ráirsz :D

2017. júl. 27. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Írj rá. Ha már beszéltetek akkor mért venné ki furán magát? Nincs mit vesztened azzal hogy rá írsz. Ha vissza ír akkor nyertél vele, ha nem akkor ugyan ott vagy mint amikor nem beszéltetek.
2017. júl. 28. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
mi az hogy tetszik ? 2 hónapja nem láttad nem is beszéltél vele csak 1x és köszöntetek. kinézet alapján tetszik vagy szerelmes vagy belé ? mert ha az utóbbi akkor baj van mivel nem is ismered de szereted ? jah és a pláne 16 évesen mit akarsz egy kapcsolattól ? majd együtt sétálgattok és beszélgettek, mert akkor nem kell ahoz szerelem csak barátság. Szerintem elöbb ismerd meg és csak utána mondj ilyeneket.
2017. júl. 28. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha már közös hobbitok van, akkor írhatnál azzal az ürüggyel, h nincs más, akivel a hibbidról beszélhetnél. És onnantól kanyarodhatna más irányokba a beszélgetés...
2017. júl. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!