Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Novemberben leszek 17 és még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Novemberben leszek 17 és még nem volt barátom ez baj?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon kapcsolatot de egyszerűen nem "jelentkezik" senki. Pedig szerintem intelligens vagyok és nem csúnya.Az utcán általában megnéznek.
2017. júl. 22. 21:11
 1/9 Amenadiel ***** válasza:
Nem baj,mindenkinek eljön egyszer a maga ideje.
2017. júl. 22. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb párkapcsolat véletlenül alakul úgy, ahogy, nem emberi minőség függvénye, hogy volt-e neked vagy sem. Mindennek eljön a maga ideje, egy barát egyébként sem a strigula, amit ki kell húznod a papírról. Valószínűleg lesz kapcsolatod, nyugi. :)
2017. júl. 22. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
nem
2017. júl. 22. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem hiszem hogy baj? nem tudom én mennyire vagyok szép vagy intelligens, de nekem sem volt még barátom.

Én próbálom elfojtani magamban ezt a vágyat egy parkapcsolat iránt és a tanulásra meg egyéb dolgokra koncentrálok. Meg amúgy is úgy vagyok vele, hogy egy fiúval sem jönnék össze akit ismerek. Majdcsak jön valaki valamikor:)

16/L

2017. júl. 22. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd, akkor miért nem kezdeményezel te? Lehet tényleg szép vagy és sokan csak nem mernek odamenni hozzád. Én pl. ilyen vagyok, nincs túl sok önbizalmam ezen a téren.

16F

2017. júl. 23. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Ez nem verseny :) Mondjuk járj olyan helyekre, ahol ismerkedhetsz, ha kapcsolatot szeretnél, tuti akkor rádtalál a szerelem:)
2017. júl. 23. 01:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem előny, nekem olyan csaj kéne aki szintén szűz mint én :'DD
2017. júl. 23. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha te nem érzed gondnak akkor nem is az.

Ismerek húszon felüli szűzeket is.

2017. júl. 23. 13:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Mert kicsit régi módi vagyok xd a fiú kezdeményezzen
2017. júl. 24. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!