Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon bejön.De ő azt se tudja szerintem, hogy létezem.Hogy kezdeményezhetnék?Nagyon félénk vagyok és ha meglátom nem merek megszólalni sem annyira zavarba jövök.Mit kéne tennem?2017. júl. 22. 00:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem először próbálj meg szemezni vele :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg a szemezést, ebből még nem lehet beégés.
3/5 anonim válasza:
Ismerd meg a barátait -> kerülj be a baráti körébe -> nyertél
4/5 anonim válasza:
Szerintem is a szemezés a legjobb ebben az esetben.
Amikor egy légtérbe vagytok bámuld, de amikor odanéz kapd el gyorsan a fejed, tekinteted.
Ezzel már jelet adtál, hogy bejön neked.
Aztán amikor egyre többször látod és észreveszed, hogy kezdi viszonozni a dolgot akkor már legközelebb rá is köszönhetsz.
Ha nem félénk a srác, és te is bejössz neki akkor remélhetőleg kezdeményezni fog. Hisz nekünk, fiúknak szokás. De van pár kivételes eset amikor egy lány is nyugodtan kezdeményezhet.
Amúgy még csinálhatod azt is, hogy odamész hozzá, leszólítod valami aprósággal, hogy van e tüze vagy megtudná e mondani az időt mert lemerültél, stb
Remélem sikerrel jársz! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ^^
2017. júl. 22. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!