Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mikor kéne kezdeményeznem?
Figyelt kérdés
Idén leszek 16 éves és az új sulimban (ahova már egy éve járok) "kiszemeltem" magamnak valakit...bár ez így elég furcsán hangzik. Szóval, az a helyzet, hogy tudom hogy ez a valaki merre szokott hazamenni, majdnem egy helyen is lakunk (szerintem) mert mindig ott száll le mint én. Viszont nem mindig tudok vele egy járművön utazni, az meg furcsa lenne ha hazáig követném.. A legfőbb gondom az az, hogy ha találkozok is vele a járművön, nem tudom hogy hogy kezdeményezhetnék vele beszélgetést. A sulinak pedig mindjárt vége.. Tudnátok valami tanácsot adni ez ügyben?
15L
2017. jún. 12. 20:25
1/2 anonim válasza:
Írj ra ma este kezdj el vele beszélgetni és reggel vagy suli után oda mehetsz hozzá haza kísérheted ha nincs ellenére
2/2 anonim válasza:
Egyszerűen szólítsd le, és mond el, hogy mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!