Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kéne kezdeményeznem...

Hogyan kéne kezdeményeznem lány létemre?

Figyelt kérdés
Pénztáros vagyok egy boltban és van egy srác, aki elég gyakran vásárol ott. A kérdés az lenne, hogyan tudnék megismerkedni vele? Mivel kártyával fizet, így a nevét már lelestem, meg is találtam Facebookon, de nem akarom bejelölni csak úgy. Arra utaló jelet nem láttam, hogy lenne barátnője, de ettől függetlenül persze még lehet neki. Valahogy beszélgetést kéne kezdeményezni finoman, hogy később, ha szeretne, akkor ő tudjon lépni. Ötletek? :)
2015. jan. 27. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Blokkra írd rá a számod elötte.
2015. jan. 27. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Írd rá egy cetlire: "ha gondolod: és a számod", majd add neki oda a blokkal együtt, de úgy, hogy lássa a cetlit, mert lehet, hogy a blokkal együtt kidobja véletlenül.
2015. jan. 27. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
A cetlis jó ötlet.
2015. jan. 27. 12:33
 4/12 anonim válasza:
Jó ,de utána tök kellemetlen lenne neki,ha a srác nem hívná.Szerintem először próbálj beszélgetni vele.Ha úgy látod ,hogy bejössz neki,akkor jöhet a cetli.16L
2015. jan. 27. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Vagy azt mondod mosolyogva: "Nem jössz vissza vásárolni 15-30-kor? Akkor végzek..."
2015. jan. 27. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Először kedves mosollyal köszöntsd.Aztán nézd+ mit vásárol, ez alapján kérdezz valamit ,hogy beszédbe elegyedjetek. itt egy sablonos példa:) húst vesz és megkérdezed ,hogy ő fogja e megsütni és mit készít belőle stb..ha úgy látod ,hogy szimpatikus vagy neki akkor jöjjön az előttem szólok ötlete.
2015. jan. 27. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. játszd el ezt 1-2 alkalommal és akkor jöhet a telszám. ha egyből telszámot adsz minden előzmény nélkül, előfordulhat ,hogy nem jól reagálja le a srác.
2015. jan. 27. 12:38
 8/12 anonim ***** válasza:
A többi vasarlo viszont nagyon nem fogja dijazni hogy beszelgetsz munka helyet..
2015. jan. 27. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 WAT? en tokrle leszarnam ha elottem csinalna
2015. jan. 27. 13:06
 10/12 opened paradise ***** válasza:

Megdobbant a szívem az elején,de a kártyánál el is vetettem :/

Amúgy a cetli jó ötlet.

2015. jan. 27. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!