Hogyan kéne kezdeményeznem lány létemre?
Figyelt kérdés
Pénztáros vagyok egy boltban és van egy srác, aki elég gyakran vásárol ott. A kérdés az lenne, hogyan tudnék megismerkedni vele? Mivel kártyával fizet, így a nevét már lelestem, meg is találtam Facebookon, de nem akarom bejelölni csak úgy. Arra utaló jelet nem láttam, hogy lenne barátnője, de ettől függetlenül persze még lehet neki. Valahogy beszélgetést kéne kezdeményezni finoman, hogy később, ha szeretne, akkor ő tudjon lépni. Ötletek? :)2015. jan. 27. 12:21
11/12 anonim válasza:
Miközben számolsz neki, mond, hogy kevesebbet vegyen egyszerre és akkor gyakrabban jöhet! És örülsz ha gyakran jön! /F.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tippeket, az első egy-két alkalommal igyekszem kicsit szóba elegyedni majd vele és ha tényleg úgy tűnik, hogy én is szimpatikus vagyok neki, akkor bepróbálkozok a telefonszámmal. :)
2015. jan. 27. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!