Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavar, ha egy lány fiús?
Figyelt kérdés
Úgy is öltözködök,alkatom is olyan,na meg a beszédem,gesztusaim,mindenem.Ezeken nem tudok változtatni,de valami elb.szott módon nem is akarok.Úgy vagyok vele,hogy talán egy biszexnek kellenék,de ép elméjű ember hozzám sem érne.Titeket nagyon zavarna,ha valakiben semmi nőiesség nincs? 15L2017. júl. 13. 11:01
11/29 A kérdező kommentje:
10-es, megértelek. :P
2017. júl. 13. 12:09
12/29 anonim válasza:
Tudnál küldeni egy képet?
Annyi,hogy nem színes bő ruhákban jársz, még nem elég ahhoz, hogy tudjak válaszolni. Ahhoz kellene látni hajat, arcberendezést, stb.
13/29 A kérdező kommentje:
Küldök,de csak privátban.
2017. júl. 13. 12:37
15/29 anonim válasza:
Bocsi de lánnyal akarok össze jönni nem valami hasonló fiú szerű akármivel
Azét van két különböző nem fiú és lány
17/29 anonim válasza:
Én is fiús vagyok, de akármennyire próbálkozok bennem mindig megtalálják a lányt. Ezt így hülye megfogalmazás volt, de szerintem érthető. :D Nálam ehhez párosul az is, hogy én leszbikus vagyok, de sose volt olyan, hogy egy kapcsolatban én lettem volna a "pasi", mindig én voltam a kapcsolat törékeny fele. Nagyon fiúsan viselkedek, öltözök, stb, de nem is tudom... Van bennem valami ellentét, amitől ilyen fiú-lány aranyközépút vagyok.
18/29 anonim válasza:
nem vészes
most hogy nincs kint mindened meg ilyenek mi van belőlle
és hogy nem egy hisztis p*na barbi vagy az mért lenne hátrány??
19/29 A kérdező kommentje:
18-as,nem azt mondom,hogy hátrány.De ez nem is az arany középút,mert már túlzás egy kicsit az,hogy ennyire fiús vagyok.De nem tehetek róla,ez van. :P
2017. júl. 13. 15:00
20/29 anonim válasza:
Miért vagy fiús ? kiskorod óta vagy ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!