Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolnátok hogy lesz még valakim? 18\F .
Figyelt kérdés
Legutóbb december óta nincsen semmi barátnőm. Csak olyanok vannak amikkel játszom nem pedig szerelmeskedem. Persze nem tagadom hogy valamkkor lesz még valaki esetleg az igazi kopoghatna be. Mett már 4 furcsa kapcsolaton is túl vagyok. Xd2017. júl. 9. 08:43
1/7 anonim válasza:
Nekem meg mar 1.5 eve nincs akkor most hidjem azt h nem lessz :D. De a jóra mindig varni kell majd jon egyszer.117/l
3/7 A kérdező kommentje:
Ja oksa nem voak egyedül xd
2017. júl. 9. 09:22
4/7 anonim válasza:
jobb is :D az emberek átlátnak rajtad. persze pár rib*i mindig kapható lesz.
5/7 anonim válasza:
Nekem meg 18 éve nincs senkim, bár lehetett volna, de válogatok, elvégre nem válni akarok:o
18/f
7/7 anonim válasza:
amikkel játszol?
Talán majd ha embernek nézed a másik nemet, akkor szóba is állnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!