Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok egy olyan nagyon helyes fiurol aki nem oszt meg magarol semmit facebookon?

Figyelt kérdés

Meg olyan a profilja hogy csak egy profilkep van de nem lathatoak se ismerosok se kepek se semmi egy kepe van es kesz. Es instagramja sincsen vagyis allitolag torolte. De szoktam latni, hogy messengeren folyton irogat a telefonjan. Csak nekem furcsa ez?

Pl van kozos kepunk ott is tok megjelolnem de nemtudom... Amugy nagyon nagyon jofej es okos srac na meg jol is nez ki ezert is fura ez. Bar o maga sem hetkoznapi :)

2017. febr. 26. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez jó.

De légy csak önmagad ne a mi elvárásaink szerint cselekedj.

L

2017. febr. 26. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Megmondom őszintén ez mind engem jellemez amit leírtál.

Beszélhetünk ha gondolod.

2017. febr. 26. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ilyen vagyok, csak én lányba :D Mindig mondják, hogy tök jó csaj vagyok miért nem rakok ki képeket, miért nincs instám.. de nem tudom, egyszerűen én nem élek ilyenekkel :)

Bár az engem is érdekel, hogy más mit gondol erről.

2017. febr. 26. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Még nem érkezett rá korrekt válasz kedves utolsó :D
2017. febr. 26. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa, mert mintha engem írtak volna le.

Hogy én miert vagyok hasonló, az azért van, mert nem a mai "emberek elvárásait" akarom teljesíteni. Inkább magam próbálok lenni, mintsem ugyanolyan mint a többi. Valaki látott valami "menőt" és akkor mindenki ugyanazt csinálja, hol ebben a kreativitás?

Természetesen ez én vagyok.

2017. febr. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!