Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos ennyire a facebook, hogy legyen valakim?
Ha ismerkedni szeretnének velem, mindig megkérdezik, h van e Facebookom, de amikor azt válaszolom nincs, akkor egyből letesznek az ismerkedésről.
Ha nincs facebookom akkor nehezebb lesz találnom valakit?
17l
Mert sokan ott kommunikálnak, érted? Nem email-ben stb.
Évek alatt megszokott lett hogy a facebook egy olyan közösségi hely amit sokan használnak, még a 10 éveseknek is van. Ez mellett ott szeretnek megbizonyosodni róla hogy nem vagy-e kamu személy, és igazat írsz-e magadról (pl korod, lakhelyed, kinézeted.)
Ja,, ti félreértettetek. Én nem ismerkedem neten.
Velem ez úgy van, h pl. jóban vagyok egy sráccal, beszélgetek vele egy társaságban és elkéri a facebookomat. És amikor megtudja, hogy nincs, akkor már nem is annyira érdeklem.
Bocs ez lemaradt, 17F.
#7 voltam
Azért mert mindenki az fb -t használja, az fb a fórum ahol mindenki elérhető, ahol mindenki kommunikál a másikkal, üzenetet hagy (régen ez volt a levél szerepe) meg ugye telefonálni/sms -t küldeni nem ingyenes
(Haladni kell a korral)
Habár azt én sem értem hogy csak azért mert nincs fb-d, azért miért kell otthagyni egy jó csajt, de ezt már csak az a tkeleötn fiú tudja aki otthagyott
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!