Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl nagyok az elvárásaim?
17 éves lány vagyok és még nem volt barátom. Véleményem szerint nem a külsőmmel van a baj, persze vannak nálam sokkal szebb lányok is, ennek ellenére nem gondolom, hogy lenne okom panaszkodásra. Volt már fiú, aki tetszett, csók, stb., de olyan fiúval még nem találkoztam, akivel el tudnék képzelni egy kapcsolatot. Úgy vagyok vele, hogy csak azért nem szeretnék senkivel sem kapcsolatot, hogy ezt is 'kipipálhassam' az életemben, nem szeretnék akárkivel 'leállni'. Az a problémám, hogy akik nekem tetszenek, velük sehogy sem alakul, mert nem kezdeményezek, illetve akiknek én tetszem, hát, valahogy nem jönnek be. Igazából nincs ideálom, nem fontos, hogy izmos teste legyen, ellenben számít az, ha helyes arca van a fiúnak, emellett természetesen a belső értékek: fontos számomra, okos/intelligens legyen, érdekelje az, ami engem is és ez fordítva, legyen széles látókörű, legyen udvarias, kedves, becsületes, őszinte, szóval igazából az ilyen sztenderd dolgok.. Az egyetlen 'kikötésem', amin nem tud senki sem változtatni, hogy ne legyen nálam alacsonyabb az illető, ami azért necces, mert 178 cm vagyok.
Szerintetek ez túl sok, nagyok az elvárásaim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!