Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Túl nagyok az elvárásaim?
Egy igazi társat akarok magam mellé nem olyat mint a régiek,hogy eljátszották,hogy fontos vagyok neki utána pedig kimutatták a foguk fehérjét.Túl nagyok az elvárásaim a fiúkkal szemben?Szeresse az állatokat,fogadjon el olyannak amilyen vagyok,ne akarjon megváltoztatni,fogadja el a hibáimat,hallgasson meg,álljon mellém a bajban ne lógjon folyton,rajtam de éreztesse a szeretetét velem tiszteljen.
Túl nagy elvárásaim vannak?
Kettes.
Nem kell megváltozni egy kapcsolatban. Kompromisszumokat kell kötni és mindent megbeszélni ilyen egyszerű. Ezzel csak az a baj, hogy sokan nem képesek rá, pedig nem kell átformálni magad érte.
Nem nagy elvárás, ha te is így viszonyulsz a másikhoz.
Volt már olyanhoz szerencsém, aki elvárta hogy fogadják el olyannak, de ő változtatni akarta a másik felet. Őrajta nem lógjon a pasi, de ő lóg a pasin amikor kedve tartja.
Szóval ha a dolgo kölcsönös akkor nem nagy elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!