Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nagyok az elvarasaim?
Egy baratom szerint azert nincs baratnom mert nagyon az elvarasaim, amik a kovetkezoek:
-Ne dohanyozzon
-Legyen eletkepes, humoros, aranyos, megerto, es tudjon szeretni
-Lehetoleg sportoljon (de nem kizaro ok)
-Ne legyen tulsulyos (bocsanat, de nem szeretem a tulsulyos lanyokat)
-Legyen szuz
16F
Nagy dolog?
Egyáltalán nem!!!
Ilyen vagyok 😊 :D 15/l
Dehogyis!
Az én elvárásaimhoz képest ez semmi (és itt főleg a belső tulajdonságokra értem). :)
17/F
Kedves 2.
Nem riit keresek, kulonben nem irtam volna hogy legyen szuz😄 normalis lanyt keresek
De nem igazan itt akarok keresgelni😄
A mai világban nagyok. És ,ha ezeket keresed akkor találni is fogsz..akkor ,ha már túlestél azokon a csajokon is akik csak szopni tudnak, mivel elmondanám ,hogy amit leírtál "tudjon szeretni" ez a kicsi dolog olyan k*va nagy főleg egy nőnél amikor 2 en döngetnek meg legtöbbet mostanában egy szaros discoban, hogy ennek a keresésére egy élet rá mehet..továbbá a normális csajból egy élet ciklusban minimum egyszer "szopós" lesz:) és szerintem ezt nincs kedved végig nézni. Szóval, ha találsz ilyet akkor is jól figyelj , és tudd mikor kell kidobni!
*elnézést a női honfitársaktól"
Egyébként sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!