Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyávaság ellen? :d

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is köszi, hogy ha végig olvastad, megpróbálom röviden leírni.

Amikor mentem haza melóbol a buszon leült mellém egy számomra eléggé vonzó nő kb 20-25 körüli (17 vagyok btw) megkérdezte, hogy szabad e a hely, én mondtam neki, hogy igen, de konkrétan alig mertem rá nézni:D. Nem az első eset, hogy ilyen történik velem korábban is volt rá példa, hogy leült mellém egy számomra nagyon szép lány és rá se mertem nézni:/ de ez most valahogy más volt, ilyet még nem nagyon éreztem, láttam, hogy többször is engem néz egy kicsit nekem úgy jött le, hogy hozzám akar szólni, de én csak zenét hallgattam és felé se fordultam xd. Amikor leszállt a buszról még vissza nézett rám és mire úgy döntöttem, hogy leszállok és utána megyek addigra már a busz ment is tovább.

Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, hogy hozzám akart szólni, de azért annyira "tökös" lehettem volna, hogy próbálkozok, mivel valamilyen oknál fogva jobban bejönnek a nálam idősebbek:D

Azóta csak ez jár a fejemben (nem mintha olyan régen történt volna kb 4-5 órája xd) és már elég szar érzés, mert tényleg nem az első eset, de ő valahogy más volt már csak a kisugárzása is:D.

Tehát a kérdésem igazából egyszerű, hogy lehet legyőzni ezt a gyávaságot? Gondolok pl itt olyanokra, hogy elszámolok háromig és random hozzá szólok, de ez valahogy nem ment eddig:D.

Köszönöm a segítséget!

2017. júl. 7. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak beképzelted :)
2017. júl. 7. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj arra gondolni hogy nincs vesztenivalód. Ha valaki tetszik próbálj meg vele beszélni ,mivel nincs vesztenivalód. A legrosszabb ami történthet hogy azt mondja nem szeretne beszélgetni. Ami ott akkor persze kínos ,de mivel nem ismered az illetőt az csak addig lesz rossz amíg valamelyikőtök le nem száll/el nem megy.
2017. júl. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!