Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek gyávaság ellen?
Nem arról van szó, hogy kissé nyuszi vagyok - ennél durvább a helyzet. Annyira nem vagyok képes, hogy ráírjak arra, akit szeretek. Pedig nem is szerelmet akarok vallani, csak megkérdezni hogy van és hasonló alapdolgok.
Volt gyávák, akik kigyógyultak belőle, mi segített? :O Mire gondoltatok olyankor?
Lány vagyok.
szerintem cuki, hogy ilyen vagy :3
De ha le szeretnéd győzni, akkor annyit tegyél meg, hogy ráírsz
Hidd el: a gyávaság fiúként rosszabb...
Ha szereted, annyit simán ráírhatsz :)
Muszáj lesz, mert előbb-utóbb azt hiheti, hogy nem törődsz vele. Vagy ilyenek. Egyéb jótanácsom nincs: rá kell írnod! ;)
Bocsi hogy jobb ötletem nincs :/
1. Az vagyok pedig.
2. Köszönöm. :3
én is mindig félős voltam még most is
az első csávóm úgy lett hogy kissé ittas voltam és akkor persze bátrabb
ez segített
de sajnos elkapott a hév és ha iszok akkor pasizok
Értem. :D Végül is ez is egy járható út, bár olyan szinten még sose voltam piás, hogy levetkőztem volna a gátlásaimat...úgy látszik, rajtam már csak az segítene.
Amúgy azt is tudom, hogy ha egy csávó olyan, mint én, neki rosszabb, de nekem se túl jó. XD
#5 ez vicces
de akkor töményet igyon ne legyen bor szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!