Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor oda menjek-e hozzá vagy ne?
Figyelt kérdés
Nos az a helyzet, hogy ha oda mentem egy lányhoz random ismerkedni akkor hogy is mondjam elküldött melegebb éghajlatra. Azóta nem igazán megyek oda nőkhöz diszkóba se valószínűleg lerombolódott az önbizalmam is emiatt. Hogy ha meg tetszik egy lány és sokszor egyszerre nézünk egymásra és azt érzem, hogy vibrál a levegő akkor valószínűleg ő is ezt érezheti ? És akkor oda menjek hozzá? bocsi ha ilyen téren kicsit tudatlan vagyok de sok féleképpen próbáltam de ha ilyesmit éreztem akkor pont, hogy nem mentem oda az illetőhöz.#randizás #tarszkereses
2017. júl. 3. 15:27
1/5 anonim válasza:
Azért mert egyszer elküldenek az a legkisebb dolog. Mint a dolgok többsége, a nőzés is tanulható dolog. Sőt, általában akiket sikeresnek látsz ilyen téren, azok se voltak soha ilyenek. Őket is rengetegszer elküldték, de mentek tovább, mert ebben lehet fejlődni. Ha tetszik egy csaj, menj oda, akár nézeget, akár nem, mert manapság már tudnak a lányok is elég elcseszettül jelezni, ha meg összepillantgattok akkor meg főleg menj oda.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem csak egyszer küldtek el ,de rendben összeszedem magam es megpróbálom újra és újra. Köszi a választ
2017. júl. 3. 19:15
4/5 A kérdező kommentje:
20 eves
2017. dec. 5. 10:29
5/5 A kérdező kommentje:
sikerult ahogy feltettem a kerdest ra egy hetre varatlanul megismertem egy lanyt es nagyon szeretjuk egymast mar 4.-honapja vagyunk egyutt
2017. dec. 5. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!