Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nagyon taszító ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon taszító ha egy fiún sok heg van?

Figyelt kérdés

A hátam teljesen olyan, a mellemen és a lábamon is van egy kevés, meg az arcomon lesz 2. Nagyon undorító?

17/F

2017. jún. 29. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kissé furcsa, de én imádom az ilyet. *~*
2017. jún. 29. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy lesz 2?
2017. jún. 29. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem te saját magad kreáltad azokat a hegeket szándékosan. Elég furán hangzik az, hogy "LESZ"...
2017. jún. 29. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Találj ki hozzá jó szzorikat és tuti siker;)
2017. jún. 29. 19:49
 5/10 anonim válasza:
Nyugi,szerintem nem.(:
2017. jún. 29. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez fura de nekem is tetszik. De miaz hogy "lesz" hogy szerzed ezeket? Mondd hogy capa harapott meg tuti siker
2017. jún. 29. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem oldalamon van egy nagy, eléggé béna módon szereztem de a barátnőm szerint szexi, magától forrt be és elég feltünő sebhely, kb olyan mintha késsel vágták volna fel az oldalam, 30 centis :D, de amúgy ez olyan, hogy vagy szexinek találja vagy nem érdekli, egy ilyen apróság szerintem senkit nem izgat :D szóval ezzel csak nyerni tudsz, ha nem magadnak okozod persze, és van valami története, mégha szerencsétlen is az a történet.
2017. jún. 29. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl a kezemen bicska miatt van (nem szandekos, de en voltam)
2017. jún. 29. 21:08
 9/10 Tomee'd'ganjaman ***** válasza:
Otthoni hobbid, hogy a macskáddal verekszel vagy mi a szar?
2017. jún. 29. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, az arcomon majd műtét miatt lesznek :D

Mindenkinek ment a zöld

2017. jún. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!