Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help? 😭😭
Figyelt kérdés
Már két éve vagyok szingli és nem találok senkit. Velem lehet a baj?
Pár tulajdonságom.:
Szeretek olvasni,zenét halgatni,rajzolni, írni. Szeretek sétálni,néha gyerekes vagyok de tudok komoly is lenni. Szűz vagyok...és edig csak egy kapcsolatom volt.
Nos????
19L
2017. jún. 27. 17:29
11/11 anonim válasza:
Szóval állatbarát aki kissé zárkózott szerintem,80 kiló nemtudni milyen magassághoz mert ha 155-160cm akkor meglátszik az ha én vagyok 175cm 78kg meglátszik akkor nálad is. Ha 175-180cm magas vagy akkor nemlátszik..Az hogy szűz vagy az nembaj mert van aki 26 évesen az és Nemgáz.Ha már vokt egyszer pasid akkor bármikor lehet.. vannak emberek akiknek mégy 1szer sem volt.. de te neked már volt szóval nemhinném hogy csúnya vagy vagy gyáva csupán még nem találtad meg az igazit... de ami késik az nem???tudod hogy van ha elolvasod :D Ne stresszelj ezen..éld az életedet rendesen.. majd eljön magától.. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!