Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help? 😭😭
Már két éve vagyok szingli és nem találok senkit. Velem lehet a baj?
Pár tulajdonságom.:
Szeretek olvasni,zenét halgatni,rajzolni, írni. Szeretek sétálni,néha gyerekes vagyok de tudok komoly is lenni. Szűz vagyok...és edig csak egy kapcsolatom volt.
Nos????
19L
hát most ezek alapján mit mondjunk?
Leírtad a jó tulajdonságaid azt annyi.. Esetleg bővebben? 😀
Több minden rolam.
Barna göndör hajam van.
81kg vagyok de ez nem nagyon látszik. Kék szemem van. Néha kajakozok. Van mikor felkapom a vizet,pl ha valaki azt mondja nekem van igazam. Szeretem az állatokat, van 5kutyám 4macskám 18hörcsögöm 2tengerimalacom es 2 papagájom. Nagy házban lakom(szüleimtől külön),szegedre jarok fősulira. Tarsasági ember vagyok, szeretek ismerkesni.
Lábméretem 42-es 😂😂😂😂
Elég gazdag lehetsz, ha már külön házad van és ennyi állatot fent tudsz tartani... :D
De igazából nem éppen változott semerre a véleményem, mint mondtam akármennyit is írnál senki se tudná megmondani, amíg nem ismerne téged... CSak van egy ismerődöd, akit megkérdezhetsz, hogy szerinte miért nem nyitnak feléd a fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!