Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! A tetkos lányok bejönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A tetkos lányok bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

Szerintetek aki tele van tetkóval, belsőleg más? Esetleg belsőleg gonoszabb?

Persze nekem is megvan a véleményem, ez csupán egy felmérés részemről. :)

Írd oda kérlek a korodat :)

2017. jún. 25. 19:29
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom minden tetkónak jelentése kell hoy legyen! A szárnyak a hátamon egy elvesztett szerettemet jelzi, az oroszlán a lábamon a védelmező személyiségemet, a farkas a vállamon a magányt, a rozsák az alkaromon pedig az ártatlanságot. Bár ezeket még lehetne bővíteni, ha rájuk nézek magamat látom.
2017. jún. 26. 23:10
 22/24 anonim ***** válasza:
A tetkók a gyengéim. Főleg az ilyen el gondolkodtató. De lehetne akár csak egy sima kép is ami meg tetszett neked. A fő hogy büszkén viseld egy életen át.
2017. jún. 26. 23:45
 23/24 anonim válasza:

26

Nekem egyáltalán nem tetszenek, számomra lerombolják a természetesség szépségét. De az én véleményem egyre ritkásabb, ezt az is bizonyítani fogja, hogy mennyire le lesz pontozva a válaszom.

Belsőleg azt gondolnám, az ilyen lányokat nem érdekli az emberek véleménye, főleg aki sokat varrat. Nem érdekli, ki mit gondol, csak önmegvalósít. Ez pozitívum is, meg negatívum is.

2017. jún. 27. 14:23
 24/24 anonim ***** válasza:
Igy van kérdező,a tetkóknak van jelentésük
2017. jún. 28. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!