Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok nektek bejönnek a...

Lányok nektek bejönnek a tetkós fiúk? Vagy van olyan, hogy azelőtt nem tetszett, tetkóval meg maga lett az ász? Vagy fiúk efféle tapasztalat?

Figyelt kérdés
Szerintem jól néz ki, de arra vagyok kíváncsi, hogy miféle reakciót vált majd ki az emberekből ha csináltatok egy egész vállas esetleg még a mellemre is rá logó tetkót, tetszeni fog a csajoknak? Lehetséges, hogy több nővel lesz dolgom mint eddig csupán a tetkó miatt? :)
2012. júl. 10. 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:

A tetkó nem lesz hatással a csajozási eredményességedre:D

Valakinek bejön, valakinek nem.

2012. júl. 10. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:
A kicsi tetkó bejön, de a nagytól egyenesen undorodom, de ez egyéntől függő. Sajnálom, ez az én véleményem:)
2012. júl. 10. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Imádom :)
2012. júl. 10. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Épp ma láttam bevásárlás közben 2 pasit akiknek a lába és a karja végig volt tetoválva, és pont azon gondolkoztam, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen emberhez menjek hozzá, és például egymás mellett belibbenjünk a szülőikre:D

A kis tetoválással semmi gondom, pláne ha jelentéssel is bír, de aki tényleg látványosan ki van varrva, annál szerintem azért sokan elgondolkoznak, hogy nézhetnek ki egymás mellett.

Amúgy ha túlnyomó részt azért akarsz tetoválást, hogy így szerezz magadnak csajt az elég veszett ügy...

Vagy van olyan, hogy azelőtt nem tetszett, tetkóval meg maga lett az ász?

Hát ilyen nem volt.

2012. júl. 11. 00:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csaj fog tetoválni, akkor egy nővel biztosan többel lesz dolgod.
2012. júl. 11. 00:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valaki ronda aztán csinál egy tetkót és tapadnak rá a csajok! A nők nem a tetkóra buknak hanem magára a pasira, főleg ha sármos....
2012. júl. 11. 05:30
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem nem tetszik

20/L

2012. júl. 11. 06:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedveltem egy fiút,és amikor megláttam hogy van tetkója,akkor teljesen oda lettem érte.Szóval igen,nekem nagyon nagy pozitívum ha egy srác tetovált.
2012. júl. 11. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy tetoválás nem dob annyit, hogy a nem tetszikből ász legyen. Legalábbis nálam. Ugyanakkor tetoválás nélkül se tetszene jobban egy olyan tetovált, aki nem tetszik. A tetoválás mellékes dolog. Alapvetően tetszik, de van béna, ami hülyén néz ki.
2012. júl. 12. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Inkább a nagy, mint a kicsi. Főleg az ilyen yakuza tetkók :D
2012. júl. 14. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!