Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! A tetkos lányok bejönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A tetkos lányok bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

Szerintetek aki tele van tetkóval, belsőleg más? Esetleg belsőleg gonoszabb?

Persze nekem is megvan a véleményem, ez csupán egy felmérés részemről. :)

Írd oda kérlek a korodat :)

2017. jún. 25. 19:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"máktea nevű felhasználó válasza:

nem pont azért kell a tetkó, hogy gonosznak látszódjon?"

- Szűz Mária, egy 18 éves lány nem olyan börtöntetkót varrat magára, ami azt jelzi, eddig hány embert szúrt le.

Engem nem zavar, ha diszkrét helyen van, bár klisés marhaság a nagy része. Az ilyen egyentetkók olyanok, mintha 20 ezerért a bőrödhöz varrnál egy akciós ruhát a C&A-ból.

A mű dolgok pedig ellenkeznek az életfilozófiámmal.

2017. jún. 25. 20:18
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nagyon bejön ha egy lány ki van tetoválva :D Az hogy milyen nekem teljesen mindegy, az a lényeg hogy neki tetszen, és hogy jól érezze magát a saját bőrébe ;) Plusz azok a lányok akik ki vannak tetoválva magabiztosak :D Én így látom legalábbis. Szóval számomra nagyon is vonzó ;)

19/f

2017. jún. 25. 20:21
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Mit vársz itt csak olyanok vannak akik a "természeteset" pártolják meg hogy minél kisebb legyen egy lánynak elől és hátul is. Tisztelet a kivételnek.

Nekem nagyon be jön ha egy csajnak van tetoválása egészen addig amíg nem a férje neve áll a testén (mert kizárt hogy egy férjezett nőnél próbálkozzak).

De egyébként természetes a minden féle tetoválás ékszer fülbevaló stb. Mivel az ősemberek is festették magukat, hordtak ékszereket és minden ilyesmi, úgyhogy nem tudja senki sem magyarázni ezzel. De nem ítélem el csak nem értem hogy miért nem vallja be hogy mi az ízlése.

2017. jún. 25. 20:24
 14/24 anonim ***** válasza:

Függ egy pár dologtól:

-Normális-e a tetkó

-Mit is ábrázol

-Illik-e a személyiségéhez

-Mennyire van kivarrva

20/F

2017. jún. 25. 20:27
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
én láttam olyan csajt is, akinek az arca volt tetoválva, és kimondottan jól állt neki. kül nem hiszem hogy gonoszabb egy tetovált csaj, de azt igen, hogy értékeli a kultúrált kis gonoszságot és jókat lehet vele beszélgetni.. is. 25/f
2017. jún. 25. 20:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a tetoválásokat, egy idő után meglehet unni, és ezek örökös dolgok ha azt nézzük. Persze vannak tetoválások amik nagyon szépek nem vitatom, de személy szerint magamon egy darabot sem tudnék elviselni. A barátnőmnek három tetoválása is van. Egy van a bokáját körbe öleli ilyen futónövény féle levelekkel és a levelekben szerepel apja, anyja, testvérei kezdő betűi, meg a volt párja nevének a kezdőbetűje amit úgy akar eltüntetni hogy azt a levelet kitölteti. Van nonfiguratív tetoválás a jobb combján ami eléggé látványos ha miniszoknya van rajta, bár azt ő megbánta, de akkor hirtelen fellángolásból csináltatta. Aztán még egy pillangó is van a jobb vállán amit nagyon jól néz ki, azt egy 45 éves tetováló nő csinálta neki cserébe amiért segített a lányának felkészülni matek érettségire és sikeresen is sikerült neki amit harmadjára próbált újra. A tandíj mellé még ezt adta hálából tehát ezért nem adott ki pénzt. Egyébként a barátnőm 24 éves és vegyészmérnöknek tanult és ebben is dolgozik lassan már 2 éve egy elég jó cégbél.
2017. jún. 25. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Mivel nekem is van, ezért nem zavar

(amennyiben nem cigányos)

17/F

2017. jún. 25. 21:25
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es! Azt hogy lehet érteni, hogy amennyiben "nem cigányos"?
2017. jún. 25. 21:44
 19/24 anonim ***** válasza:

Gondolom látsz néha kissebségi tetovált embereket.

Kb olyan amit otthon bárki össze tud hozni párszáz forintból.

2017. jún. 25. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Az attól függ hogy milyen az a tetkó (méret,ábra hogy mit jelent) és hol van a csajon (váll,kar,láb,hát)..Akin van tetkó annak több oka is van. Pl lehet hogy csak menőzne vele (dicsekedne)a többiek előtt,de azis lehet hogy egy új stílust vett fel, de azis lehet hogy csak utánozni akar mást pl barátnő vagy ellenség (irigy) pl: miiii?? neki van nekem meg nincs? na jólvan akkor énis teszek) vagy csak egyszerűen ki akarja próbálni.. és szerintem nembaj az ha a csaj tetováltat.bárszerintem a Földön először a férfi tett magára nempedig a nő de No PROBLEM 19F
2017. jún. 26. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!