Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha mindenki 3-4 évvel fiatalabbnak néz?
Fiú vagyok.
18 leszek februárban, mégis MAXIMUM 15-nek tippelnek az emberek.
Alacsony vagyok, vékony, és mellé ugyanolyan arcom van, mint 7 évvel ezelőtt volt.
Ez nagyon gáz, mert emiatt ráadásul van is bennem egy kis szociális fóbia, ami még fiatalít rajtam, tehát sokszor a 13-14 éves lányok nem vesznek komolyan, mondván, ők az idősebb srácokra buknak.
what to do
22 éves létemre mai napig elkérik tőlem az IGAZOLVÁNYOMAT :D
1-szer veszek sört egy évben, akkor is érted? :D
Nem is szeretem a sört, mert keserű és én csak édes dolgokra tudok gerjedni amúgy. (Pesi, gyömbér stb;)
Szóval megértelek, de nem WHAT TO DO mert mit csinálsz?
Örülsz neki, hogy olyan vagy amilyen.
Fogadd el magad! Nekem is el kellett, pedig én tényleg lúzer vagyok.
+
A csajoknak meg mond azt, hogy színész vagy oszt kész.
Dylan O'Brien-ről se hinné senki, hogy 25.
No meg Tom Cruise??? Kedvencem, a legnagyobb színész számomra de 54 éves kora ellenére még mindig 20-nak néz ki!!!
Mondjuk szerepeket is ilyeneket választ.
Örülj neki, ritka adottság az ilyen, sok lány még fut majd utánad az életben :)
Mondjuk a nőügyei elég durvák, azzal vigyázz te is, mert most kigúnyolnak, de aztán a végén még pont ellenkezője lesz.
100 nő alatt nem adod.
Nem kell semmit sem csinálnod.
A fiúk közül sokan vannak így. A lányok valahogy idősebbnek néznek ki. A fiúk viszont fiatalabbnak. Majd később férfiasabb leszel. De később talán még örülni is fogsz annak, hogy fiatalabbnak néznek :)
Megjelenéseddel komolyabb kinézetet adhatsz magadnak. Pl. ne öltözz úgy, mint egy tipikus tini, nyomott mintás pólók, lelógó ülepű, lecsúszott derekú nadrágok, sportcipő.
Egyébként nyugodtan próbálkozz a saját korosztályodban. Van, akinek pont ez a típus tetszik. Nem mindenki az idősebb pasikra bukik.
4-es, most ezt leírod, aztán szegény csávó honnan tudja mi az igazság heh?
Itt ezt mondod, az életben viszont másképp működnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!