Mindenki 3-4 évvel fiatalabbnak néz. Milyen trükköket tudnék bevetni úgy általánosságban, amiktől idősebbnek tűnök? 21/L
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 10:30
1/10 anonim válasza:
próbálj nőiesebben, elegánsabban öltözködni :)
2/10 anonim válasza:
Ne dohányozz
Ne éjszakázz
Aludj eleget
Igyál eleget
Ne sminkelj, vagy csak nagyon minimálisat
Frizurád fiatalos legyen
Öltözéked a korodnak megfelelő
Ettől már fiatalabbnak nézel ki
3/10 anonim válasza:
Minek? Örülj neki, 40 évesen 30-nak fognak nézni.
4/10 anonim válasza:
Ne akard..komolyan. Öltözz csinosan mint eddig, sminkelj pont annyira mint eddig, vagy ahogy jól érzed magad.
5/10 anonim válasza:
Idősebbeknek való ruhák,letisztult,csicsa nélküli öltözködés.Sminkelésben is próbálj csalni.De ne akarj idősebbnek kinézni,örülj neki,hogy fiatalabbnak néznek.Most lehet nem esik jól,hogy 17 éves tinilánykának néznek,de 20 év múlva áldani fogod.
6/10 anonim válasza:
engem is fiatalabbnak szoktak nézni, de ennek később meglesznek az előnyei :D
megfelelő sminkkel és "felnőttesebb" ruhával elérheted, hogy ne nézzenek annyival fiatalabbnak
7/10 anonim válasza:
én 24 vagyok, lassan 25, de engem is mindig 20 körülinek néznek. a személyimet is el szokták kérni. én is mondanám, hogy örülj neki, hogy 20 évesen nem egy elhasznált 30-asnak nézel ki (sajna vannak ilyenek is..), de ugyanakkor megértem, hogy zavar. engem is zavar kicsit. pedig sminkelek (igaz, nem túl erősen, de azért nem is minimálban nyomom) és még magas is vagyok hozzá. a hajam viszont nem festetem, szerintem ez sokat nyom a dologban, de ezért nem fogom elkezdeni festetni, ugyanmár..
8/10 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy nem néznek 30nak, de szeretném ha azért 21nek néznének... :D:D köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. okt. 26. 14:29
9/10 anonim válasza:
21 évesen még nem néz ki senki felnőttebbnek mint 17 évesen... szóval nem nagyon értem mit akarsz változni.
10/10 A kérdező kommentje:
Az elég baj, ha nem érted... :D
2014. okt. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!