Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Általánosságban a kerek...

Általánosságban a kerek arcúaknak milyen hajak állnak jól?

Figyelt kérdés
frufrut szeretnék vágatni de nem tudom menne-e a kerek arcomhoz. Szemüveges vagyok. 15/lány

2013. jún. 29. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kerek az arcom, és utálom:/ Annyira jöttem rá eddig, hogy a teljes frufru egyáltalán nem áll jól, a féloldalas talán kicsit jobb, de engem nagyon zavart. Nekem eddig a félhosszú, oldalt elválasztva, megtépve állt a legjobban. Arra figyelj, hogy az elválasztás ne középen legyen, mert az elég előnytelen. Próbáld meg úgy, hogy oldalt nem tűröd a füled mögé, hanem az arcod mellett lóg. Az is nyújt valamennyit az arcodon:) Remélem segítettem: ) Ha még érdekel valami, nyugodtam írj privit!
2013. jún. 29. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kerek az arcom, hozzá hátközépig érő hajjal. Most szeretném rövidre vágatni, tépett, inkább féloldalasabb frufruval. Remélem fog valamennyit nyújtani az arcomon, ha a hajam kicsit takar a pofazacsikból kétoldalt...
2013. jún. 29. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:

mindenképpen hosszú haj ! mert az nyújtja az arcodat ! :)

a oldal frufrut válassz ! ne olyat ami a szemed fölött van vízszintesen. :)

2013. jún. 29. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek! :)
2013. jún. 29. 14:55
 5/6 Ian Catman válasza:
Hosszú, sima haj frufru nélkül, arcba lógva oldalt (Jennifer Aniston frizura).
2013. jún. 30. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
A frufrut azt ne ! Mert ugye kerek az arcod és a frufru csak jobban `összenyomja` hosszukásabb arcuaknak áll jol a frufru :/ de a husszu egyenes/göndör haj tökeletes /husszu haj alatt már egy váll alá érő hajat ertek/
2013. aug. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!