Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálhatok rosszul?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul? Miért ne sikerül látnom és találom, olyan lányt aki hasonlít rám? Nem tudok ismerkedni? Mi bajom lehet? Ez is a kamaszkor hullámvasútjának egyik szakasza?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és egy jó pár hónapja megfogalmazódott bennem, a magány és annak lelki fájdalmai...észrevettem, hogy rossz hangulatom van és négy fal között eléggé nyugtalan és zárkózott voltam. Elhatároztam hossza időn keresztül, hogy egy lány hiányzik az életemből, akivel az életem megoszthatom és boldogíthatom, ahogy csak jól esik! Nagyon hiányzik..és lépéseket határoztam és terveztem.. Pl, minden reggel elmegyek edzeni egy parkban, hogy szem "előtt legyek"és, hogy valami izmot is építsek, mivel tudom, hogy csábító lehet a lányoknál. Nos ezen kívül mindig próbálok az emberekkel úgy viselkedni, ahogy elvárom, hogy velem viselkedjenek, és törekszem rá, hogy kedves, mosolygós, udvarias, segítőkész, szerény, és valamennyire humoros fiú legyek! És nagyon próbálok kitartó lenni, de tudom, hogy ez megy nekem a legnehezebben. :/ Szeretnék ismerkedni és főleg olyan lányoknál van esélyem, akik hasonlítanak reám. És nagyon nehéz közösségbe mennem és egyáltalán ott érvényesülnöm és kinyílnom!(introvertált vagyok). Én teljesen szívből megpróbálok megtenni olyan dolgokat, amelyeket megtehetek nap mint nap és amikor rászánok két órát, hogy most felülök a biciklimre és irány a park, hogy ismerkedjek, nem értem, de nem látok lányokat! Úgy értem, hogy idős nagymamákból és 6-7-8 éves kislányokból tele van a park, de korombeliekből nem sokat látok! És tudom, hogy egy pár hónapja láttam sok szimpi lányt :( ÉS letört vagyok emiatt, de nem adom fel. Szeretnék próbálkozni. Csak nem tudom, hogy mit tegyek, a kitartás erősítése érdekében.? Miért van olyan, hogy nem látok szimpi lányokat? Elképzelhető, hogy nagyon válogatós lennék? Nem adom fel, csak zavarnak ezek, hogy eredmény nélkül térek haza és semmivel sem lettem több, valamint, még csak nem is beszélhettem egy lánnyal sem :( Nem azt mondom, hogy rögtön barátnővel menjek haza, ezt nem is szeretném, de örülnék, ha legalább meglátnám a "szimpit"..Akkor azon nyomban odamennék hozzá :) Valamit, biztos rosszul teszek, hogy nem látom meg a szimpi lányokat sem.. :(

Hasznos, segítő válaszokat előre is köszönöm!

2017. jún. 23. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Semmit nem csinálsz rosszul :D és wow kár hogy nem vagy 3 évvel idősebb és nem itt laksz :D te éppen az az ember vagy akit keresek a saját életemben (tudom nem adtad meg hogy hol laksz de neten szinte 100% hogy nem találsz környékbelit)

A parkos ötlet tetszik és szerintem azt folytathatnád csak egyszerűen várnod kell amíg olyan valakivel nem találkozol. Egy tipp: Ha találsz is valakit egy parkban akkor ne legyél túl direkt, próbáld meg hogy csak valami felesleges segítséget kérsz pl: kérsz egy zsepit aztán miután ki fújtad kérdezel tőle meg néhány általános dolgot. Ez az idő alatt fel tudod mérni hogy van -e kedve beszélgetni vagy jobb ha le lépsz. Elsőre ne várj semmit max egy jó beszélgetést, az első alkalom lényege hogy megszerezd az elérhetőségeit ami azon felül van az meg a hab.

A leveles dolgot felejtsd el idegenekkel szemben xd nagyon furcsa dolog, és inkább ellentétes hatást érsz el -> ijesztő

Próbálj meg olyan társas elfogaltságot keresni ahol sok a lány :D

Sok sikert kívánok, és nem tudom mennyire van vagy nincs kedved erről velem beszélgetni de nagyon megtisztelnél vele :D (egy cipőben járunk)

18/F

2017. jún. 23. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt: a könyvtárban vigyázz mert általában ide úgy mennek az emberek, hogy valamit akarnak keresni csinálni, nem a társaságod miatt... habár ha nagyon megnyerő vagy :D

Amúgy is xd kétlem hogy a 15 éves lányok könyvtárbán tengetnék a napjaikat :/

2017. jún. 23. 20:55
 13/16 anonim válasza:

szia. kicsit nehéz elhinnem, hogy ez megtörtént, hogy tudnak a korosztályomban introvertált emberek is lenni, hasonló cipőben járok. Pont ma írtam ki a kérdésemet ezzel kapcsolatban :')

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..

Nekem azt mondták, próbáljak meg az érdeklődési körömben mozogni és úgy találni fogok valakit. Pl. ha szeretsz egy zenei műfajt akkor menj el egy olyan koncertre és ott könnyű lesz ismerkedni és az emberek is rokonszenvesebbek lesznek hisz a közös érdeklődési kör miatt nem lesz akkora kontraszt. 15L

2017. jún. 30. 21:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsónak! Köszi, hogy írtál. Az a bajom ezzel, hogy én nem megyek el ilyen helyekre! Akkor itt nagy kavar van! Nem csak introvertált vagyok, hanem tömegfóbiás is! szóval nekem az érdeklődési köröm nem ilyenek, hanem sokkal másabb tér, és olyan lányt én még nem láttam, aki azt érdekelné..

Csak egy kérdés neked...Nem akarsz ismerkedni velem? Ha, meggondolnád magad, írhatsz, privátban. Köszi -*-

2017. jún. 30. 23:01
 15/16 anonim válasza:

Sajnos nagyon sokat, vagyis szinte csak a kinézet számít, a pofa.

És ha megvagy egy bizonyos kereteken belül akkor jön csak a többi, hogy jólelkű, pénzileg független... stb.

2018. márc. 2. 12:21
 16/16 anonim válasza:
Ja meg persze még az aranyos lányokat figyelmét is már csak jó kocsival tudod felkelteni.
2018. márc. 2. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!