Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz egy ismerkedésnél, ha az osztálytársaim közül 2-3 fiú zaklat?
Sokszor van úgy, hogy zaklatnak és eléggé nehezen tűröm már... Egyébként nem vagyok az a tipikus lúzer akivel egy lány sem áll szóba, hanem csak rámszálltak gonoszságból és próbálnak ÁLLANDÓAN lejáratni engemet több-kevesebb sikerrel. Bár sok osztálytársam mondja, hogy velem van. De ez sosem vigasztal, mert órán nem állnak ki mellettem nagyon. Mára a jelenlétükben stresszes leszek és nagyon harcolnak azért, hogy alacsonyabb legyen az önbizalmam.
De most nem ez a lényeg, hanem ha őszintén észreveszem akkor nélkülük bármelyik lányt letudom szólítani szinte és sokuk élvezi is a beszélgetést és nem rondább lányoknál próbálkozok be. Általában kedves vagyok és nyitott segítőkész pedig sok mindenen végigmentem.
Van egy évfolyamtársam akivel mindig köszöngetünk és szemezgetünk és tudom, hogyha feltűnő lesz a közeledés akkor őt is elkezdik zaklatni ésha nem tudnám megvédeni akkor én lennék a lúzer, mert nem védtem meg ezektől a szemetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!