Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy csaj nem szól érte, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj nem szól érte, ha megérintem, az azt jelenti bejövök neki?

Figyelt kérdés

2017. jún. 20. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Attól függ hogy mit. Pl egy váll, hát vagy kéz érintés a legtöbb embernek nem számít intimnek.
2017. jún. 20. 11:16
 2/13 anonim válasza:
61%
nem
2017. jún. 20. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha a mellét, akkor valszeg igen.
2017. jún. 20. 11:40
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy csak ribizli :)
2017. jún. 20. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Ez attól függ hol érinted meg. Egy váll hát érintésnél én sem szólok. Barátok/osztálytársak/haverok is megszokták érinteni ilyen módon a másikat. De ha mondjuk megfogtad a seggét és nem szólt akkor az elég árulkodó jel.
2017. jún. 20. 11:53
 6/13 wyc válasza:
91%
Lehet, hogy néma.
2017. jún. 20. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
+1 a hatosnak
2017. jún. 20. 12:25
 8/13 anonim válasza:
95%

Nem, nem jelenti azt!

Számos oka lehet, hogy nem vág úgy képen, hogy a fal adja a másikat.

1, azt gondolja, csak véletlen volt az érintés, és hülyét csinál magából, ha tiltakozik;

2, kisebbségi komplexusa van, és úgy véli, sosem jutna eszedbe olyan lánnyal, mint ő kikezdeni;

3, erőszakosnak gondol, és tart tőled;

4, sosem nézne ki belőled tapizást, mert ahhoz túl kedves fiúnak tart.

Stb.

Persze, lehet, hogy bejössz neki, de csak a nagyon tini lányok vagy a rosszfélék szeretik, ha vadidegenül és ismeretlenül letapizod a feneküket vagy a mellüket. Tiszteld meg a lányokat azzal, hogy rendesen bánsz velük, és nem nyúlkálsz a személyes zónájukba, ha nem kérik.

Engem szoktak fogdosni, és sajnos nem értik meg abból, hogy elugrom, hogy NEM ESIK JÓL, és nem is érzem megtisztelve magam tőle. Sőt, megalázó.

2017. jún. 20. 12:34
 9/13 anonim válasza:
Alapvetően jelentheti azt, mert pl én nagyon odafigyelek arra, ki érinthet meg és tudatosan szelektálom az embereket. Én érzékeny vagyok nagyon erre.De én alapvetően is nagyon zárkózott vagyok.
2017. jún. 20. 12:39
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Ha nem szól feleségül akar menni hozzád. Közös jövőt akar 3 gyerekkel.
2017. jún. 20. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!