Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Goth/darkos/emo/rocker lányokh...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Goth/darkos/emo/rocker lányokhoz hogy lehet közeledni?

Figyelt kérdés

Ha a nagy részük nagyon introvertált, akkor hogy lehet hozzájuk közeledni? Vagy flegmán koptatják a fiúkat, vagy nem mernek belemenni semmibe, még ha tetszik is nekik a srác.

Nem próbálkoztam még, csak figyeltem ahogy mások pofára esnek. :p

2017. jún. 14. 21:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9-es köszönöm, de nincs kiszemelt, általánosságban kérdeztem. :D

Közös téma lenne, mert én is szeretem az említett kultúrák által kedvelt dolgokat, a megközelítéssel van a gond, az első benyomással. Az, hogy tudom mit nem szabad nem árulja el, hogy mit kell. :D Meg tényleg nekem van szükségem egy ilyen lányra, szóval ez a tudatalatti becsapása nem is lenne annyira becsapás. O.o

10-es, jó banda, de mit kezdjek vele? :o :D

2017. jún. 15. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Én borzalmasan introvertált rocker csaj vagyok..

Nálam is például az lenne a nyerő, ha egyrészt elötte legalább szemeznénk, vagy rám mosolyogna, azaz nem a hátam mögűl ugrik elő, hanem ezekkel a "jelekkel" már felkészülhetek arra, hogy esetleg odajön az adott srác :D de ami még fontosabb.. Ne úgy jöjjön oda, mint aki fel akar szedni, hanem mint aki haverkodni akar.. Mert ha egyből úgy jön oda hogy ő most felszed engem, én nagyon megijedek, na és akkor már önvédelemből is flegmázok.. Viszont barátkozásnál nem :D

(17\L)

2017. jún. 15. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm 12-es! Ez így hasznos volt. :3 :D Remélem tudok valamit alakítani ezzel az infóval ha találok egy lányt :D

De mit mondjak ha ott vagyok? Hogy szimpatikusnak találom? :D

2017. jún. 15. 20:00
 14/17 anonim válasza:
100%

Ne mondd meg rögtön hogy szimpinek találod inkább ha valami bandás cucc van rajta úgy tök jól odamehetsz hozzá hogy láttad hogy szereti ezt a bandát és te is szereted és máris van téma.

Beszélgess vele sokat és legyél hozzá kedves.

Egy nagyon introvertált metalhead lány😊

2017. jún. 16. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is az ilyen csajok jönnek be 😃
2017. jún. 19. 11:10
 16/17 anonim válasza:
100%

Nemtudom aktuális e még, de azért írok :D én pont egy ilyen lány vagyok, félúton a rock és a goth között, elég introvertált személyiséggel. Magamból kiindulva szerintem a lényeg az hogy ne a tipikus bunkó stílussal közelíts, hogy "szia cica van gazdád?" Mert ezzel tuti egy életre megutáltatod magad. Inkább legyél kedves, és megértő, pl ha egyáltalán nem ismered akkor megdicsérheted a bakancsát, vagy a fűzőjét, és akkor ez már egy kiindulópont a beszélgetéshez. Előttem teljesen jól írták, hogy ne rögtön felszedni akard, mert azzal elijeszted, inkább először ismét meg, és döntsd el tényleg egy ilyen lánnyal szeretnél e közelebbi kapcsolattkapcsolatot. Legyél naaagyon türelmes, mert általában az ilyen lányoknak vannak előző rossz tapasztalataik, ezért sokkal több idő kell nekik hogy megnyíljanak. De ha nem adod fel, és nem leszel olyan aki csak dugni akar aztán otthagyni a lányt, sikerülhet :) be add fel

17/l

2017. aug. 1. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy gothokkal nem állunk szóba :D
2017. aug. 15. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!