Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Goth/darkos/emo/rocker lányokhoz hogy lehet közeledni?
Ha a nagy részük nagyon introvertált, akkor hogy lehet hozzájuk közeledni? Vagy flegmán koptatják a fiúkat, vagy nem mernek belemenni semmibe, még ha tetszik is nekik a srác.
Nem próbálkoztam még, csak figyeltem ahogy mások pofára esnek. :p
Szerintem aki ilyen ember, most mindegy milyen nemű, biztos, hogy sokan azért ilyenek, mert félősek. Ez olyan, mint a rózsa tüskéje, ha nem lenne, könnyeben le lehetne törni. Látod te se tudod hogyan ismerkedj ilyen lánnyal, pedig lehet, hogy nem az ilyen lányoktól kéne félni. Elég, ha csak mégerted a másik személyt.
Nyilván nem mindenki ilyen, de én magamat is és pár barátomat is ilyennek ismertem el.
Hozzám pl igen nehéz tényleg... Én sem tudom, hogyan kell közeledni valakinek, hogy ne ijedjek meg tőle. Eddig csak 3 embernek sikerült rájönni.
Ne rohand le egyből a lányt, ha óvatosan közeledsz, az már jó pont.
ha figyeled mások hogyan esnek pofára akkor már tudnod kéne mit nem szabad csinálni.
De nyilván ha introvertált az adott személy akkor ne rohand le. Gondlom itt is fontos lenne a közös téma, hogy ne csak azt lássa, hogy nyomulsz rá miközben te teljesen más vagy mint ő. Elmész olyan szórakozó helyekre ahova szokott az illető lány járni, ne csak a suliban lásson. Kérhetsz tőle apró szívességeket, ez mindenkinél be szokott jönni, higgye csak a tudatalattija, hogy te vagy a gyengébb és neked van szükséged rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!