Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti neten visszaigazolt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti neten visszaigazoltok vagy visszaírok ismeretlen pasinak?

Figyelt kérdés
1-2 ismerősömnek azt mondta hogy ő nem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is :)

2017. jún. 9. 14:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Aki csak bejelöl annak nem, de aki ír is, hogy mi okból jelöl be, és nem bunkó, vagy nem csak szexet akar, akkor esetleg. De ehhez kell pár beszélgetés.
2017. jún. 9. 14:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Max annyit hogy "ismerjük egymást valahonnan?" ha nem jelenti be egyből hogy ismeretlen. Volt olyan amikor régi ismerős vagy rokon talált meg, ezért mindig megszoktam kérdezni.
2017. jún. 9. 14:25
 3/15 A kérdező kommentje:
első kérdezőnek, ezek szerint inkább írjon valaki és utána jelöljön?
2017. jún. 9. 14:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert akkor engedélykérésekbe teszi az üzenetet, amit ritkán figyelek. Arra gondoltam, hogy a bejelöléssel egyszerre írjon hogy mit is akar:-D Normális beszélgetésnek nem szoktam nemet mondani.
2017. jún. 9. 14:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Persze.
2017. jún. 9. 14:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán nem ismerem ,nyilván nem jelölöm vissza. Ha látásból ismerjük egymást akkor már igen. Ha meg már beszéltem vele valahol akkor is.
2017. jún. 9. 16:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha vadidegen, akkor soha
2017. jún. 9. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:
nem beszélek idegenekkel a neten, semmi értelme...
2017. jún. 9. 16:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném
2017. jún. 9. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem. Maximum abban az egy esetben,ha amugy nem ismerem,de egy suliba jarunk.
2017. jún. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!