Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tipp hogy hogyan találjak olyan barátnőt aki magam miatt szeret és képes velem maradni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok ès 18 éves koromban örököltem egy rokontol rengeteg holmit autókat, motorokat és egy pár régi repülőt meg ezekkel kapcsolatos dolgokat egy raktárban tarom aminek a 2. szintjèn lakom.... emiatt nem igazán tudom titkolni a barátnőim elött hogy van némi vagyonom ès amint ezt megtudják lepattannak vagy èpp ezèrt eröltetik a kapcsolatot ez elött nem volt bajom a randizás......2017. jún. 1. 21:18
1/7 anonim válasza:
Add nekem ha ekkora teher szamodra :) szerintem ide csak dicsekedni jottel es varod hogy valaki rad irjon :)
Szanalmas fa** (:
2/7 A kérdező kommentje:
Kapdbe a bal herémet ez átok ès adomány is egyben...... ha ezt nem làtod be akkor nem vagy 100as
2017. jún. 1. 21:29
3/7 anonim válasza:
Amugy meg --> adj el mindent, raktart is..
Vegyel egy szolidabb nem nagy lakast ami kenyelmes neked + par fonek a maradek penzt meg fektesd be az ingatlan piacon (csak van ismerosod aki adhat tanacsot azon a teren, mindenkinek van ilyen ismerose , nekem vagy 10 is)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet de nem tudom itt magyar országon ki szokatt működő vàszon borítàsú repülőt venni de azèrt próbàlkozom...... persze azèrt nem könyű mert imádom ezeket de valamit valamiért ......
2017. jún. 1. 21:54
5/7 anonim válasza:
De rossz lehet neked... Ha igaz az amit írsz, és emiatt lepattannak vagy épp fordítva akkor add el a cuccokat, a pénzt fektesd be vagy tedd egy számlára és ne szólj erről a lánynak, legyen ez a te "titkod".
6/7 anonim válasza:
Nem akarsz támógatni a Mont Blanc és egyébb 3-4ezres csúcsok megmászásában némi vagyonnal:?
7/7 anonim válasza:
Én ezt most lányként írom és kicsit fiatalabb is vagyok, mint te, viszont nem tudom vélemény nélkül hagyni. Sorba kapod az olyan tanácspkat, hogy add el vagy tartsd titokban. Megértem a helyzeted, hogy nehéz de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy emelett nem működhet egy kapcsolat. Személy szerint én erre úgy tekintenék, hogy azok a tieid, nekem semmi közöm hozzá. Ha eladod akkor lesz pénzed amiből köszönöm nem kérek, mert ismétlem ez a tiéd. Ha megtartod, akkor meg megtartod, annyit kérnék, hogy mutasd meg, mert azért még nem láttam ilyet és érdekel. Persze gondolom mekkora összegről lehet szó, de nálam ez magától értetődő. Úgy gondolom, ha nekem ez a véleményem, akkor másnak is és nem feltétlenül az az egy lehetőség van hogy titkold el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!