Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem ismerek olyan lanyt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerek olyan lanyt az ismerosi koromben aki tetszene. Probalkozok (lent leirom) de eselytelen. Valami tipp?

Figyelt kérdés

Bejelolgetek random lanyokat facen de nem jelolnek vissza, igy az is fixen kizarva. Pedig csunya nem vagyok inkabb atlag

Help:D 17F

#Kénebarátno
2017. febr. 17. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd fel a gatyád amelyikben a bátorságodat hagytad, és menj hozzájuk oda élőben. Ne jelölgesd, ne tökölj, hanem menj oda ahogyan kell. Jó duma, önbizalom. Ez a két dolog ami a külsőnél sokkal fontosabb. 18/f
2017. febr. 17. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:

#1-nek igaza van.

És még annyi, hogy ne csak jelölgess, hanem először inkább írj rájuk (ha a lány adatlapján van ilyen opció), hogy tudjanak veled mit kezdeni.

Rám nem tudnak idegenek rám írni, amivel tisztában vagyok, ezért a teljesen random emberekkel én úgy vagyok, hogy ha bejelölnek, és nincs egy sorozatgyilkos beütése, akkor visszajelölöm, és rögtön utána rájuk írok, hogy "szia, ismerjük egymást?" Ha erre egy napon belül nem reagál, akkor törlöm, mert hülyére vesz és/vagy az ismerőslistáját bővíti, vagy csak szimplán véletlen volt.

De amúgy élőben az egész sokkal szimpatikusabb, de tényleg!

2017. febr. 17. 00:42
 3/6 A kérdező kommentje:
De eloben nem tetszik senki meg tele van az ismeretsegem
2017. febr. 17. 00:52
 4/6 A kérdező kommentje:
(Folytatom) konnyu veru lanyokkal meg foglaltakkal
2017. febr. 17. 00:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Busz, könyvtár, hosszú sor a boltban? "Nem volt máshol hely" a Mekiben?

Bármelyik jó alkalom egy kezdésre, amiből párbeszéd lehet, a párbeszédből barátság, a barátságból meg akár még több.

Ja és facen van egy Pesten L......k csoport, ha az internetes ismerkedést preferálod.

2017. febr. 17. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj olyan helyre, ahol jó bulik vannak és lehet ismerkedni.
2017. febr. 17. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!