Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerek olyan lanyt az ismerosi koromben aki tetszene. Probalkozok (lent leirom) de eselytelen. Valami tipp?
Bejelolgetek random lanyokat facen de nem jelolnek vissza, igy az is fixen kizarva. Pedig csunya nem vagyok inkabb atlag
Help:D 17F
#1-nek igaza van.
És még annyi, hogy ne csak jelölgess, hanem először inkább írj rájuk (ha a lány adatlapján van ilyen opció), hogy tudjanak veled mit kezdeni.
Rám nem tudnak idegenek rám írni, amivel tisztában vagyok, ezért a teljesen random emberekkel én úgy vagyok, hogy ha bejelölnek, és nincs egy sorozatgyilkos beütése, akkor visszajelölöm, és rögtön utána rájuk írok, hogy "szia, ismerjük egymást?" Ha erre egy napon belül nem reagál, akkor törlöm, mert hülyére vesz és/vagy az ismerőslistáját bővíti, vagy csak szimplán véletlen volt.
De amúgy élőben az egész sokkal szimpatikusabb, de tényleg!
Busz, könyvtár, hosszú sor a boltban? "Nem volt máshol hely" a Mekiben?
Bármelyik jó alkalom egy kezdésre, amiből párbeszéd lehet, a párbeszédből barátság, a barátságból meg akár még több.
Ja és facen van egy Pesten L......k csoport, ha az internetes ismerkedést preferálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!