Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám kiszűrni azt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kiszűrni azt, hogy ne csak a pénzemért szeressenek?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon gazdagok (én is dolgozom mellé), és az öltözködésemen ki is mutatkozik, valamint iskolába is egy 2003-as évjáratú Porsche Cayennével járok. Jó tanuló vagyok. Nagyon sok lány próbál közeledni hozzám valószínűleg a pénzem miatt, de nem tudom kiszűrni, hogy van-e, aki komolyan gondolja, nem csak a "tizenkettedikkerületszökevényt" látja bennem. Esetleg ötletek? 18/F

2017. máj. 18. 16:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt most kamu vagy komolyan irod?xddd

amugy tudok par tippet adni ha ez tenyleg komoly kerdes csak irj uzit. 🙂

2017. máj. 18. 18:37
 12/18 A kérdező kommentje:

3-mas! Honnan kéne felébrednem? Szerintem nem egy hihetetlen dolog, hogy a gyerek megkapja az apja előző autóját.

Kedves 4-es! Szerintem attól még, hogy valakin látszik, hogy gazdag családból való, lehet kultúr ember szerintem. Ne azt képzeld el, hogy a kocsikulcsom kilóg a zsebemből, és minden nap más Rolex van rajtam. Szeretem a márkás, de szolíd ruhákat, amiken látszik, hogy nem F&F. (Nézz körül Széchenyi-hegyen, lehet, hogy te nem ájulsz el tőle, de én a világért sem költöznék máshová:)).

Kedves 6-os! Köszönöm a tanácsot, az az igazság, hogy én egy több napos sátrazást a vadonban többre tartok, mint egy világkörüli utat (nem a kanapéból mondom, voltam párszor így).

10-es! A legtöbb magyarnak (általában anyagi problémákkal küzdőknek) a gazdagságról egyből a csalás, bűnözés jut eszébe. De képzeld el, lehet vagyont szerezni legális úton is. Mindkét szülőm diplomával rendelkezik, és céget vezet. Lustasággal nem lehet pénzt szerezni, ne a többin verd el, aki nem volt lusta tanulni és próbálkozni.

2017. máj. 18. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de a II. kerületből nem fogok elájulni egy XII. kerületi lakcímen.

Nem, kultúremberen (egy szó ...) nem látszik az anyagi helyzete. Ezt is meg kellene tanulni. Meglepődnél, hogy mindig az a gazdagabb, aki nem a leggazdagabbnak látszik.

A jó minőségű, finom holmikon nem látszik az ár, csak a minőség.

Egyébként pedig: ne járj isibe azzal az autóval, ha zavar a dolog.

2017. máj. 18. 21:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem izmozni vagyok itt, laktam a II. Kerületben, de nekem a XII jobban tetszik. Nem gondolom, hogy fel kell vágnod a lakcímeddel, én sem azért írtam le, hanem azért, hogyha esetleg téves kép élne benned, miszerint Hegyvidék kimerúl a Déli pályaudvar környékében. Valószínűleg a félre tett pénzemből veszek egy régebbi Volvot, a tömegközlekedés résztvevői hihetetlenül felidegesítenek, szerintem nem kell magyarázni az okait.

Természetesen nem kell elájulni a helyzetemtől, vannak gazdagabb/okosabb/értelmesebb emberek, akik nem mutatják ki. De attól még, hogy van, aki megmutatja az anyagi hovatartozását, nem kell egyből bunkó, tudatlan, buta embernek tekinteni.

2017. máj. 18. 21:55
 15/18 anonim ***** válasza:

"Természetesen nem kell elájulni a helyzetemtől, vannak gazdagabb/okosabb/értelmesebb emberek, akik nem mutatják ki. De attól még, hogy van, aki megmutatja az anyagi hovatartozását, nem kell egyből bunkó, tudatlan, buta embernek tekinteni."

És akkor itt tértünk vissza a problémád forrására...amíg te nem teszel ellene, addig a pénzéhesek megfognak mindig találni.

2017. máj. 18. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért nem tűnsz értelmesnek, mert gazdag vagy. Hanem azért, mert egy teljesen nyilvánvaló helyzetre kiírtál egy kérdést. Nyilván ha nem luxus autóval meg ruhákkal kommunikálsz, akkor talán nem az anyagiakat fogják látni tőled az emberek, hanem azt ami mögötte van. Az értelmes fejedet :D
2017. máj. 18. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu kérdés is megvolt.Legalabb jot nevettem rajtad
2017. máj. 19. 07:38
 18/18 KJUsul ***** válasza:

"De képzeld el, lehet vagyont szerezni legális úton is." - mese kategória.

Magyarországon nem lehetett és nem is lehet most sem.

2017. máj. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!