Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kiszűrni azt, hogy ne csak a pénzemért szeressenek?
Ezt most kamu vagy komolyan irod?xddd
amugy tudok par tippet adni ha ez tenyleg komoly kerdes csak irj uzit. 🙂
3-mas! Honnan kéne felébrednem? Szerintem nem egy hihetetlen dolog, hogy a gyerek megkapja az apja előző autóját.
Kedves 4-es! Szerintem attól még, hogy valakin látszik, hogy gazdag családból való, lehet kultúr ember szerintem. Ne azt képzeld el, hogy a kocsikulcsom kilóg a zsebemből, és minden nap más Rolex van rajtam. Szeretem a márkás, de szolíd ruhákat, amiken látszik, hogy nem F&F. (Nézz körül Széchenyi-hegyen, lehet, hogy te nem ájulsz el tőle, de én a világért sem költöznék máshová:)).
Kedves 6-os! Köszönöm a tanácsot, az az igazság, hogy én egy több napos sátrazást a vadonban többre tartok, mint egy világkörüli utat (nem a kanapéból mondom, voltam párszor így).
10-es! A legtöbb magyarnak (általában anyagi problémákkal küzdőknek) a gazdagságról egyből a csalás, bűnözés jut eszébe. De képzeld el, lehet vagyont szerezni legális úton is. Mindkét szülőm diplomával rendelkezik, és céget vezet. Lustasággal nem lehet pénzt szerezni, ne a többin verd el, aki nem volt lusta tanulni és próbálkozni.
Ne is haragudj, de a II. kerületből nem fogok elájulni egy XII. kerületi lakcímen.
Nem, kultúremberen (egy szó ...) nem látszik az anyagi helyzete. Ezt is meg kellene tanulni. Meglepődnél, hogy mindig az a gazdagabb, aki nem a leggazdagabbnak látszik.
A jó minőségű, finom holmikon nem látszik az ár, csak a minőség.
Egyébként pedig: ne járj isibe azzal az autóval, ha zavar a dolog.
Nem izmozni vagyok itt, laktam a II. Kerületben, de nekem a XII jobban tetszik. Nem gondolom, hogy fel kell vágnod a lakcímeddel, én sem azért írtam le, hanem azért, hogyha esetleg téves kép élne benned, miszerint Hegyvidék kimerúl a Déli pályaudvar környékében. Valószínűleg a félre tett pénzemből veszek egy régebbi Volvot, a tömegközlekedés résztvevői hihetetlenül felidegesítenek, szerintem nem kell magyarázni az okait.
Természetesen nem kell elájulni a helyzetemtől, vannak gazdagabb/okosabb/értelmesebb emberek, akik nem mutatják ki. De attól még, hogy van, aki megmutatja az anyagi hovatartozását, nem kell egyből bunkó, tudatlan, buta embernek tekinteni.
"Természetesen nem kell elájulni a helyzetemtől, vannak gazdagabb/okosabb/értelmesebb emberek, akik nem mutatják ki. De attól még, hogy van, aki megmutatja az anyagi hovatartozását, nem kell egyből bunkó, tudatlan, buta embernek tekinteni."
És akkor itt tértünk vissza a problémád forrására...amíg te nem teszel ellene, addig a pénzéhesek megfognak mindig találni.
"De képzeld el, lehet vagyont szerezni legális úton is." - mese kategória.
Magyarországon nem lehetett és nem is lehet most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!