Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kiszűrni azt, hogy ne csak a pénzemért szeressenek?
utalj át nekem 500.000 Ft-ot és megmondom :)
Egy nagyon nem gazdag fiú
Úgy, hogy ne ilyen autóval járj suliba például. A valódi gazdagokon, HA kultúremberek, nem tudod kiszúrni a státuszszimbólumokat.
A XII-től annyira nem lehet elájulni amúgy sem.
Baromi egyszerű, jól mondja a #4. Attól, hogy valaki gazdag nem feltétlen ad státuszszimbólumokra. Én a helyedben sulit váltanék és teljes imázst is egyszer. A gazdagságodat használd arra, hogy kiteljesíthesd magad, pl utazhass, tanulhass, amíg kedved tartja.
Ismerem az ING volt vezérigazgatóját, a felesége focus-val ment focizni egy kitérdelt neon zöld melegítőben, de Coelho-t idézett sörözés közben. A gazdagság nem pusztán anyagi fogalom.
Hm... talán nem Porsche-val járj suliba. Meg a megjelenésed ne azt üvöltse, hogy "Gazdag vagyok és szingli!!!".
Az utazás jó ötlet, én szinte minden pénzem arra költeném.
16/L
Coelhót idézni? Ez valami pozitívum lenne?
Olvasottnak és műveltnek lenni nem jelenti a közhelygyárak visszapuffogását a legkevésbé sem, de ez off.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!