Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most velem van a baj? 16/L
Figyelt kérdés
Nem azt mondom,hogy egy szépség vagyok,meg 30kg vasággyal...De szerintem belül normális vagyok. Mindig meghallgatom a mások problémáit,segítek nekik,foglalkozom velük. És mindenki csak barátként szeret. Most velem van a baj?2015. dec. 12. 08:46
1/6 anonim válasza:
Te pont olyan vagy, mint én, csak nőben. De én ennek örülök, hogy így van, mert rosszul esne, ha vissza kellene valakit utasítanom. :/
2/6 anonim válasza:
"szerintem belül normális" ----> Nem állítom, hogy nincsen így, de nem ismerlek, szóval annyit tanácsolnék, hogy előbb próbálj meggyőződni róla, hogy ezt mások is így gondolják-e :)
3/6 anonim válasza:
Értem ha belül jó vagy
De az első benyomás mégis a külső szóval arra is törekedj!
4/6 anonim válasza:
egy lánynál nem olyan nagy baj, ha vékony...
5/6 Fruzs33 válasza:
Nincs veled baj,majd egyszer lesz olyan akivel kölcsönösen szerelmesek lesztek egymásba,ezt nem lehet erőltetni. Majd eljön,amikor el kell jönnie,addig várj türelemmel.
15/L
6/6 anonim válasza:
kezdek félni,ha már lányok se találnak párt,milesz velem xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!