Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem?
Sziasztok!
A problémám az hogy a lényokkal akikkel beszélgetek és tetszenek, nem tudom átugrani a barát lépcsőfokot és csak azon maradunk. Az utóbbi időben több lánnyal is beszélgettem (persze nem egyszerre) de ugyan az lett a vége mindig, lekoppintás, nem érdekeltség kifejezése vagy a bizonyos: maradjunk csak barátok mondat. 17, éves vagyok, nem volt még komolyabb kapcsolatom, szeretek ismerkedni uj emberekkel, csak sajnos vagy olyanokat fogok ki akik foglaltak, nem jövök be nekik vagy nagyon messze lakik. Nyitott típus vagyok, csak mivel mostanábban sok csalódás ért egyre bezárkózottabb lettem, félek ráírni másokra. Kinézetben tanácstalan vagyok, egy lány esetleg megmondhatná hogy van e értelme próbálkoznom vagy hagyjam a csudába az egészet.
Egy másik kérdésem az lenne hogy a távkapcsolatok mennyire reálisak, tartósak? Tetszene nekem egy lány, csak nagyon messze él, 100km-re tőlem és mivel vidéken élek sajnos a busz forgalom sem a legjobb... nagyon szép, lehet hogy esélyem is lenne de félek a távolságtól.
Nem vagyok nyomulós típus, inkább átgondolok mindent többször, de nem tudom hogy hol lehet a hiba. Nem járok el bulizni, nem vagyok nagyon menő, páva gyerek, nincsenek drága cuccaim és lányok közzül is inkább az olyanokra írtam rá akik nem is a leg dusgazdagabbak mivel tudom hogy reménytelen lenne. Vagy rosszul gondolom, ott is próbálkozhatnék?
Ezekre a kérdésekre szeretnék valami segítő választ kapni amitöl esetleg kicsit visszább nyerhetném az önbizalmamat. :) Előre is köszönök mindenkinek mindent! (17.F)
Először is aki megtetszik arra nyugodtan mozdulj rá de ne legyen a homlokodra írva, hogy ágyba akarod vinni őt. Várd ki míg evidens lesz, hogy túlléptetek a barátságon nem kell szóban feltétlenül szerelmet vallani, az ráér.
Ne csapd be magad, hogy nem vagy gazdag, meg nem vagy helyes. Ez mind nézőpont kérdése.
Azzal sincsen semmi gond ha egyszerre beszélgetsz több lánnyal, te adod magad mint lehetőség, ők meg választanak az udvarlók közül.
17 évesen semmiről nem vagy lemaradva, az összes kudarc ami most ér téged később jól fog jönni, hogy találj egy stabil kapcsolatot.
A távkapcsolatok pedig lehetnek tartósak, de kockázatosabbak, és drágábbak is. Mármint valakinek heti 2 utat ki kell fizetni. Egyébként nem hiszem, hogy bármit elrontottál volna, csak fiatal vagy és férfi nem ugyanazt keresed mint a lányok ;P
(Azt meg felejtsd el, hogy ide írod ki minden lelki bajodat, tessék szülőkhöz, barátokhoz odamenni és tanácsot kérni, sokkal többet tudnak ők segíteni, mint idegenek itt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!