Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, de még nagyon nem tudom eldönteni, hogy mennyire akar velem egyáltalán valamilyen kapcsolatot létesíteni, mert van olyan nap, amikor nagyon jól elbeszélgetek vele, de egy nappal később pedig ülünk a vonaton egymással szemben csöndben.

Éppen ez miatt nem merek nagyon ráírni Facebookon, mert attól félek, hogy a következő dolog fog lejátszódni:

F:Szia :)

L:Szia :D

F:Hogy vagy?

L:Jól :) Te?

F:Én is .... és ennyi...

Tudnátok nekem segíteni ebben e helyzetben?

Előre is köszönöm.

17/F

2015. nov. 28. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy telt a napod? Mit fogsz csinálni holnap? Sok tanulnivalód van? Nincs kedved eljönni valahová a hétvégén? Hétköznapi dolgok, nyugi, ne stresszelj rá ;)
2015. nov. 28. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Facebookozástól ne sokat várj, csak sablonszövegeket lehet elereszteni.
2015. nov. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!