Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » SZINGLI lányok, ti meddig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZINGLI lányok, ti meddig mennétek el, hogy megkapjatok egy pasit?

Figyelt kérdés
Akár azt is bevállalnátok, ha azon múlna a dolog?

2017. máj. 16. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit vállalnánk be?
2017. máj. 16. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ha egy pasinak nem kellek normális viselkedéssel, akkor se fogok neki igazán kelleni ha egy füttyentésre aláfekszem. Nekem fontosabb az önbecsülésem mint bármelyik pasi.
2017. máj. 16. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Semeddig. A kérdés az, hogy a pasik meddig mennének el, hogy megkapjanak engem.
2017. máj. 16. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
#3: Ha valakinek tényleg kell az a lány, a normális pasik kitartanak sokáig 😊 Én pl.ilyen vagyok. Vannak pozitív példák!
2017. máj. 16. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
semeddig. Ha alapjáraton nem kellek a fiúnak, akkor nem fogok futni utána
2017. máj. 16. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolók szívemből szóltak. :D
2017. máj. 16. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy épp lelkű és eszű lány sem vállal be ilyesmit. Az, hogy valaki szingli nem egyenértékű azzal, hogy betegesen párt akar találni. Ha valaki úgydönt bevállalja, akkor önértékelési és lelki problémák vannak a héttérben. Azzal, hogy oda dobom magam mint egy szelet húst azzal kevesebb leszek és egy idő után csak rosszabbul fogom érezni magam. Akkor inkább maradok szingli, de nem leszek senkinek a játékszere.
2017. máj. 16. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:

A kérdezőt jelentettem azért, mert szexuálisan zaklató privát üzenetet küldött: "Van kedved közösen masztizni?"

Ostoba taknyos.

2017. máj. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!